Medicinteknisk ingenjör/servicetekniker

Medicinteknisk ingenjör/servicetekniker

AJ Medical är ett växande företag inom området medicintekniska produkter. Företaget grundades 1991. Vi erbjuder våra kunder diverse lösningar och verkar genom både e-handel, upphandling och återförsäljare. Vi erbjuder varumärken av högsta kvalitet och vi vill även hålla högsta servicestandard.

Tjänsten innebär blandade uppgifter med mycket eget ansvar, planering och uppföljning. Det är ett omväxlande arbete som innebär både hantering av service, reparation, felsökning och uppgradering och också till viss del utbildning av personal ute i vården. Den sökande behöver vara serviceinriktad och trivas med att arbeta i ett mindre företag och ha en god social förmåga. Då arbetet utförs inom medicinteknik är det mycket viktigt att vara noggrann och kunna dokumentera sitt arbete för kvalitetssäkring.

Arbetet utförs huvudsakligen på vårt kontor på Lidingö men ibland också ute på olika vårdinrättningar runt om i Sverige så tjänsten innebär ett visst resande och körkort är en nödvändighet. Arbetet innebär också nära samarbete med produktspecialister och andra inom företaget. Man har även frekvent kontakt med leverantörer och medicintekniker ute på sjukhus.

Den vi söker är tekniskt lagd och har kunskap om nätverk, mjukvaror och elektronik. Du kan tidigare ha arbetat som ingenjör, vara medicintekniskt utbildad eller ha motsvarande dokumenterad kompetens. I denna roll ser vi att du har goda sociala färdigheter, trivs bra i samarbete med andra och är driven och kan ta ansvar för det egna arbetet. Du visar hänsyn till patienter och personal ute på sjukhus och känner dig bekväm med att vistas i denna typ av miljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmågan att passa in hos oss.

Vidareutbildning kommer att ske både internt och hos leverantörer. Arbetstiderna är heltid, måndag-torsdag 8-17 och fredag 8-16.

Krav för tjänsten är:

· Minst gymnasieexamen, gärna inom teknik
· Körkort
· Kunskaper i system och nätverksstrukturer
· Goda kunskaper i svenska och teknisk engelska i tal och skrift
· Goda kunskaper i Office-paketet
· God datakunskap och har lätt för affärssystem

Meriterande för tjänsten är:

· Medicinteknisk utbildning eller branscherfarenhet
· Ingenjörs-utbildning
· VISMA

Om ansökningspocessen:

Ansök genom att klicka på länken i denna annons. Skicka in CV och personligt brev. Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi eventuella frågor gällande tjänsten går det bra att mejla in till career@ajmedical.se
Mer info
Email Mejla AJ Medical
Område Lidingö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (30 dagar kvar)