Adjungerad klinisk adjunkt inom äldrevård

Adjungerad klinisk adjunkt inom äldrevård

Vill du leda arbetet att skapa och vidareutveckla akademiska vård- och omsorgsboenden i Lidingö stads äldreomsorg i egen regi?

Uppdraget som adjungerad klinisk adjunkt, AKA är en nyinrättad befattning och omfattar verksamhetsintegrerat lärande för legitimerad personal, omsorgspersonal samt studenter inom den egna professionen vid Lidingö stads vård- och omsorgsboenden i egen regi.

Om tjänsten
Lidingö Stad har haft ett flerårigt gott samarbete med Ersta Sköndal Bräcke högskola. I arbetet att stärka samverkan mellan forskning, utbildning och kompetensutveckling blir du den ledande personen. Du rapporterar till en styrgrupp och har ett nära samarbete med medicinskt ledningsansvariga chefer och verksamhetsutvecklare. Du kommer att starta och leda grupper med representanter från verksamhetens olika professioner.
Här har du en unik möjlighet att leda arbetet med att ytterligare höja kunskapsnivån och forskningsanknyta verksamheten!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Identifiera behovet av kompetensutveckling inom vård- och omsorgsboenden i egen regi samt initiera, samordna och arrangera utbildningar
  • Aktivt bidra till att skapa en miljö med ett lärande samt att möjliggöra kunskapspåfyllning som är hållbar över tid
  • Planera, samordna och driva utvecklingen av interprofessionellt lärande som omfattar såväl legitimerad personal och omsorgspersonal som studenter vid våra vård- och omsorgsboenden
  • Skapa en sammanhållen modell för palliativ omvårdnad samt fortsatt utveckla arbetet utifrån de nationella riktlinjerna för palliativ vård
  • Planera och samordna VIL vid verksamheterna
  • Stödja verksamhetens yrkeshandledare inför/vid uppstartsintroduktion för studenter
Vem är du?
Vi söker en legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom vård av äldre och/eller inriktning mot palliativ vård eller annan relevant inriktning. Du har erfarenhet av äldreomsorg och gärna ledarerfarenhet. För att lyckas i rollen ser vi att du är pedagogisk, självgående och strukturerad. Dessutom har du en hög kommunikativ förmåga, är lyhörd och har helhetssyn.

I Lidingö stad arbetar vi utifrån värdeorden engagerad, professionell och initiativrik. De ger oss vägledning i hur vi vill uppfattas och agera för att ge god service och det bästa stödet till Lidingöborna.

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

Rekryteringen görs i samarbete med Poolia och alla ansökningar och kontakt hanteras i första hand av dem.
Mer info
Område Lidingö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.

Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.