TopWork rekryterar logoped till östra Kronoberg

Om jobbet

Om företaget

Kommunen har ca 8 700 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitet i Växjö och Kalmar. I kommunen är det lätt att lära känna varandra. Det finns ett nära samarbete förvaltningar och politiker emellan. Ansvar, respekt, tillit, tydlighet och utveckling är värdegrunden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som logoped arbetar du med att utreda och behandla språk-, läs- och skrivsvårigheter hos barn och ungdomar. Du bedömer specifika matematiksvårigheter och dyskalkyli hos elever för att planera rätt hjälp med konkreta pedagogiska åtgärdsprogram. I tjänsten ingår även förebyggande arbete för en kontinuerlig utveckling av insatser kring elever med kommunikationssvårigheter. Du samarbetar med andra yrkesgrupper, både centralt och lokalt och du är en del av det centrala elevhälsoteamet. I teamet ingår skolpsykolog, specialpedagog och IT-samordnare.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad logoped med erfarenhet från arbete inom skolan.
Du trivs med att jobba självständigt men tycker samtidigt om att arbeta i team. Du har erfarenhet av arbete med läs- och skrivutredningar.

Som person är du driven, lyhörd och kreativ. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och kan kommunicera och förmedla information på ett tydligt sätt.

Körkort B krävs för tjänsten.

Tillträde för tjänsten: 2018-01-01
Tjänsten är ett vikariat för ordinarie logoped som är föräldraledig. Vikariatet är 12 månader med eventuell förlängning.
Tidsbegränsad till: 2018-12-31 med möjlighet till förlängning

Intervjuer sker löpande.
Erfarenhet krävs
Jobbfakta
Kontakt

Ring Emmie Svensson, 0729893502

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - det lila extra!