Produktchef sökes till Växjö med omnejd!

Produktchef sökes till Växjö med omnejd!

Har du tidigare erfarenhet av arbete som produktchef? Har du god samarbetsförmåga och är initiativrik? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en produktchef till vår kund i Växjö med omnejd.

I rollen som produktchef kommer du ha ett produktansvar. Du kommer leda produktområdet och ta ett strategiskt ansvar för utvecklingen inom området.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Säljansvar inom produktområdet
  • Utveckla produktområdet och ta in nya producenter
  • Bygga upp och underhålla professionell kontakt med ansvariga producenter
  • Budgetansvar
  • Marknadsföring i samarbete med kollegor och producent
  • Stöttning i diverse supportrelaterade uppgifter
Detta söker vi:

Vi söker dig som har tre års erfarenhet av liknande arbete som produktchef/biträdande produktchef. Du har en högskoleutbildning inom marknadsföring eller ekonomi. Erfarenhet av att leda projekt inom produktutveckling och lansering är meriterande. Vidare är du flytande i svenska och engelska, talar du ytterligare ett nordiskt språk är det meriterande. Det är även ett krav att du har goda kunskaper i Officepaketet och specifikt mycket goda kunskaper i Powerpoint. Som person är du initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du är även kommunikativ, självgående och drivande, en doer. Vidare är du engagerad samt målfokuserad. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag - vi tillsätter tjänsten så fort vi hittar rätt profil!

Sökord: Produktchef

Sökord: Produktchef
Mer info
Område Lessebo
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com