Är du vår nya kollega på Familjecentralen Lessebo?

Är du vår nya kollega på Familjecentralen Lessebo?

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Nu söker vi dig som är distriktssköterska eller barnsjuksköterska och vill jobba med barnhälsovård på vår familjecentral i Lessebo! På familjecentralen finns förutom barnhälsovård också barnmorskor, öppen förskola samt råd och stöd till föräldrar. Genom ett nära samarbete mellan sjuksköterskor, barnmorskor, förskollärare och socialrådgivare arbetar vi med barnets bästa i fokus och ger ett samlat stöd till barn och föräldrar. Barnhälsovården är också en del av vårdcentralen i Lessebo. Här blir du del av en trygg personalgrupp med hög kompetens och serviceanda. Med teamkänsla, arbetsglädje och entusiasm skapar vi tillsammans en arbetsplats att trivas på. En fördel är också att vi är hyroberoende och har flera fastanställda distriktsläkare och utbildningsläkare.

Arbetsuppgifter
Barnhälsovårdens uppdrag är att främja barns hälsa och utveckling och ge föräldrar möjlighet att öka sina kunskaper om barns behov. Här arbetar du med barn 0-6 år och deras föräldrar i frågor om utveckling, tillväxt, vaccinationer, samtal, rådgivning, hembesök samt föräldrautbildning. Du får lära känna familjerna och skapa relationer med både barn och föräldrar. Och om du frågar oss, så är det ett roligt arbetet med stor variation. För att du ska trivas och kunna göra ditt bästa på jobbet erbjuder vi dig handledning, teamträffar, BHV-träffar och andra relevanta utbildningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är distriktssköterska eller barnsjuksköterska och brinner för en god och jämlik barnhälsovård. Du trivs att arbeta med hela familjen och tänker familjefokuserat. För dig är det enkelt att arbeta självständigt men trivs också med att samarbeta i team kring familjen. Sist men inte minst så är du en glad och positiv arbetskamrat som bidrar till en bra arbetsmiljö och som kan prioritera när det stundtals är mycket att göra. Om du funderar på att flytta hit erbjuder vi dig inflyttarservice, det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronoberg. Läs mer om det och våra andra förmåner här: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-kronoberg/formaner/

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Lisbet Rålin
Telefon 0709 844 353
Område Lessebo
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (1 dag kvar)