El- och automationstekniker till Lessebo Paper!

El- och automationstekniker till Lessebo Paper!

Om oss

Lessebo Paper AB är ett av Sveriges äldsta Pappersbruk grundat 1683 och är en del av Svensk industrihistoria. Bruket tillverkar premiumpapper under kända varumärken som Kaskad, Colorit och Scandia 2000. Fabriken är belägen i de småländska skogarna med närhet till råvaror och energi som gör att vi kan producera ett av världens mest miljövänliga papper.

Vi söker nu en erfaren el- och automationstekniker som ska ingå i en grupp med engagerade och duktiga tekniker.

Har du erfarenhet av el och industri? Drivs du av problemlösning? Då ska du fortsätta läsa!

Dina arbetsuppgifter

Som el- och automationstekniker kommer du att ha en viktig roll som support till produktionen. Du kommer att bistå med att felsöka, reparera och anpassa maskiner och styrsystem. Du kommer även arbeta med nybyggnationer och kommande investeringar i produktionen. Jobbet är varierande och du kommer att få lära dig nya saker och stöta på nya utmaningar dagligen!

Din profil

Vi söker dig med kompetens inom el och styr som gillar problemlösning inom det tekniska. Vi ser gärna att du har lämplig utbildning inom el- och styrteknik på gymnasienivå eller högre. Kunskap inom PLC-programmering, pneumatik och mekanik ses som meriterande och även elbehörighet BB2. Vi ser helst att du har några års arbetslivserfarenhet från industrin i en liknade roll.

Vi tror att du gillar att felsöka och lösa problem tillsammans med andra inom företaget. Har du nära till skratt och gillar att ge service kommer du att trivas hos oss!

Ansökan
Lessebo Paper har i denna uthyrning valt att samarbeta med OnePartnerGroup. För att ansöka går du in på www.onepartnergroup.se. Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterare Anna Fransson på 0470-73 94 63. Skicka gärna din ansökan snarast,
Mer info
Kontaktperson Anna Fransson
Telefon 0470-739463
Område Lessebo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se