Restaurangbiträde till restaurang LR Kosta, Fazer Food Services

Restaurangbiträde till restaurang LR Kosta, Fazer Food Services

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangbiträde!


Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Vi söker ett restaurangbiträde som vill arbeta tillsammans med oss för att vidareutveckla restaurangen. Som restaurangbiträde fördelar du ditt arbete mellan köket och matsalen. Du har varierande arbetsuppgifter så som salladsberedning, enklare matlagning, packning av mat, kassa, servering, frukost, städ och disk. Som restaurangbiträde hos oss arbetar du nära våra gäster vilket gör det viktigt att du har en hög servicenivå, stresstålig och är lyhörd för gästernas önskemål. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och startar direkt när vi hittat den personen vi söker. Arbetstiderna är blandat med morgon, eftermiddag, kväll & helg.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du har möjlighet att utveckla dig själv och dina kollegor i ett familjeägt företag.

Vad bidrar du med till teamet?
Du är servicemedveten och har köksvana samt kunskaper i kökets egenkontroll. Du har ett sinne för exponering och dekorationer och har ett strukturerat och engagerat arbetssätt. Vi förutsätter att du delar våra värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete. För att trivas i rollen som restaurangbiträde hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde hos oss är det ett krav att du talar/skriver flytande svenska.

Om LR Kosta
Restaurangen är belägen fem kilometer utanför Kosta i Småland och serverar upp till 350 gäster per dag. Restaurangen är främst en restaurang för militär verksamhet och det serveras frukost, lunch, eftermiddagsfika, middag och kvällsmål. Även middagar för icke militära gäster förekommer.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område. Det finns ingen kollektivtrafik till LR kosta.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Per Gustavsson på mail per.gustavsson@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-02-15
Mer info
Område Lessebo
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser