Vi behöver fler medarbetare till produktionen i Skruv

Vi behöver fler medarbetare till produktionen i Skruv

JOOL Invest AB startades år 2008 och är en ägarledd koncern vars huvudsakliga verksamhet är inom trä- och pappersindustri samt finans. Våra huvudsäten är träindustrin ESS-ENN Timber i Skruv, Tibro Sågverk i Tibro, Lessebo Paper i Lessebo samt JOOL Capital i Göteborg som är sätet för den finansiella delen av koncernen. JOOLs finansiella del har även representationskontor i Stockholm, Helsingfors, Köpenhamn och Schweiz. Koncernen omsätter tillsammans med intresseföretagen ca 1,7 miljarder SEK och har ca 650 anställda. Läs mer om oss på www.joolgroup.com

För att fortsätta vår expansiva resa behöver vi komplettera vår limfogsproduktion i Skruv med engagerad och driven personal.

Vad vi erbjuder
Vi har idag Sveriges största och modernaste produktionsenhet av limfog. Vi spår en ljus framtid med siktet inställt på en hållbar och klimatsmart produktion. På våra produktionslinjer arbetar man i team om tre och arbetsuppgifterna kan komma att varieras. Vårt mål är att man ska kunna växla med varandra för att få en varierad och bättre arbetsmiljö.

Om dig som medarbetare
Du är en driven, flexibel och praktiskt lagd person som har lätt för att arbeta självständigt så väl som att samarbeta. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till lagets bästa. Du har viss datavana och klarar av det svenska språket utan problem. Vi ser gärna att du arbetat med trä tidigare, men även annan industrivana är ett plus. Truckkort är meriterande men inget krav.

Tjänsten är 2-skift med 6 månaders provanställning.

Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökanden.

Skicka din ansökan till caroline.troedson@ess-enn.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag 30 april 2021.
Mer info
Kontaktperson Caroline Troedson
Email Mejla Caroline Troedson
Område Lessebo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ess-enn.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

https://www.ess-enn.se/