2 erfarna industrilackerare

2 erfarna industrilackerare

Bakers AB är sedan länge Nordens ledande leverantör av utensilier till bagerier och restauranger. Vår mångåriga erfarenhet av ytbeläggning har även gjort oss till en attraktiv samarbetspartner till flera stora svenska industriföretag.
Bakers AB söker just nu 2 st erfarna industrilackerare. Är du en av dem?
Tillsammans med våra kunder har vi flera spännande projekt på gång och är därför i behov av förstärkning till vår lackeringsanläggning i Lessebo. Vi söker dig som vill utvecklas i ditt yrke och som är redo att gå vidare mot nya utmaningar. Vi tror att du har arbetat som lackerare i minst 3 år, att du är intresserad av specialbeläggningar/specialfärger och att du uppskattar variation (mellan lackering av stora och små produkter samt mellan långa och korta serier). Våra kunder har högt ställda krav på kvalitet, vilket vi tror att du ser positivt på eftersom du är skicklig i det du gör.
Anställningen är Tillsvidare och din arbetstid blir i huvudsak dagtid mån-fre. Viss övertid kan förekomma.
Frågor besvaras av produktionschef Torbjörn Björk på mobil 070-363 16 45. Det är även till Torbjörn som du mejlar din ansökan (med angivande av löneanspråk). Mejladress: tobbe@bakers.se
Välkommen att söka!
Mer info
Kontaktperson Torbjörn Björk
Telefon 047869051
Email Mejla Torbjörn Björk
Område Lessebo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bakerscoating.se
Sista ansökningsdag 29 dec 2020 (35 dagar kvar)