Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Pensionär till vikariejobb inom skola och förskola i Lerums kommun

Känner du dig inte helt färdig med arbetslivet än? Vill du få möjligheten att arbeta med barn och unga inom den kommunala skolan i Lerum? Då är detta den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi nu ett antal vikarietjänster inom förskolan och grundskolan.

Som vikarie kan dina uppgifter variera men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i den dagliga skolverksamheten på olika sätt. Arbetet utförs alltid på veckodagar under dagtid men arbetstider och arbetsplatser kan variera. Du har möjlighet att välja inom vilka åldrar, vilken typ av uppdrag och inom vilka områden du önskar få pass. Kanske tycker du om att hålla i lektioner, vara elevassistent eller att endast jobba inom förskola.

Via vår hemsida eller telefon (app) får du enkelt tillgång till dina uppdrag som passar just dig, när, var och i vilka klasser som du vill jobba med och vi finns alltid personligen nära dig för stöttning och vidareutveckling.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill arbeta inom förskolor och grundskolor där du kommer att ingå i en vikariepool. Du registrerar själv vilka dagar och tider som du är tillgänglig för arbete. Arbetet sker på vardagar, dagtid.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse för barns utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:

- Lugn och empatisk
- God samarbetsförmåga, bekväm med att möta många nya människor
- Förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor
- Positiv och kreativ

Vi söker dig som har gymnasieexamen och som har goda kunskaper att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande med en pedagogisk utbildning men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer och personlig lämplighet. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Skola, Förskola, Elevassistent, Barnskötare, Fritids

Sökord: Skola, Förskola, Elevassistent, Barnskötare, Fritids
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare