Hoppa till innehåll

Extrajobb som vikarie inom förskola och skola i Lerums kommun!

Just nu söker vi fler engagerade personer som vill vikariera inom förskola och skola i Lerums kommun. Brinner du för barn och unga, gillar pedagogik och vill hjälpa barnen i deras utveckling? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som vikarie kan dina uppgifter variera men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i verksamheten på olika sätt inom kommunens förskolor och skolor. Du kommer bland annat att vara med under lektioner, följa planeringar och stötta upp under raster och fritids. Arbetet utförs måndag - fredag under dagtid, arbetstider och arbetsplats kan variera. Arbetet startar omgående eller enligt överenskommelse.

Att arbeta extra som vikarie innebär att du enkelt kan justera din tillgänglighet utifrån de dagar och tider du kan arbeta vilket gör att anställningen är perfekt för dig som studerar, är pensionär, har ett deltidsjobb, eget företag eller annan sysselsättning.

Via vår app eller hemsida får du tillgång till dina uppdrag som passar just dig och vi finns alltid personligen nära dig för stöttning och vidareutveckling.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du kan begära ut ett digitalt belastningsregister via Polisens hemsida.
Länk till utdraget: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/digitalt-registerutdrag/

Detta söker vi:

Vi söker dig som är ute efter ett extrajobb. Kanske har du studier, ett eget företag eller är ålderspensionär med erfarenhet från att arbeta på skola eller förskola. Du bör vilja arbeta 2-5 dagar per vecka. Du kommer att ingå i en vikariepool och vi ser därför att du är flexibel och trivs med varierande uppdrag.

Vi söker dig med gymnasieexamen som är en ansvarstagande person med ett intresse för barn och ungdomars utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:

- Lugn och empatisk
- Lyhörd och uppmärksam
- God samarbetsförmåga, bekväm med att möta många nya människor
- Förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor
- Positiv och kreativ

Om du läser eller har läst en pedagogisk utbildning så ses det som mycket meriterande men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag!

Sökord: Skola, Förskola, Elevassistent, Fritids, Barnskötare

Sökord: Skola, Förskola, Elevassistent, Fritids, Barnskötare
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare