Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobb som vikarie inom förskola och skola i Lerums kommun!

Ansök nu
Är du intresserad av att arbeta med barn och ungdomar? Är du ute efter en utvecklande och varierande tjänst? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola!

Information om uppdraget:

Som vikarie kan dina uppgifter variera, men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i verksamheten på olika sätt inom kommunens förskolor och skolor. Arbetet utförs måndag - fredag under dagtid, arbetstider och arbetsplats kan variera. Arbetet startar omgående eller enligt överenskommelse.

Via vår app eller hemsida kan du enkelt justera din tillgänglighet utifrån vilka dagar du kan arbeta och du kommer då att få uppdrag som passar just dig. Kanske trivs du bäst med att jobba inom förskola, att följa planeringar och hålla i lektioner inom grundskolan eller så trivs du med variationen. Vi finns alltid personligen nära dig för stöttning och vidareutveckling.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är ute efter ett extrajobb. Kanske har du studier, ett eget företag eller är ålderspensionär med erfarenhet från att arbeta på skola eller förskola. Du bör vilja arbeta 2-5 dagar per vecka. Du kommer att ingå i en vikariepool där du har möjlighet att justera din tillgänglighet utifrån de dagar du kan arbeta. Du får därefter pass skickade till dig under de dagar som du registrerat att du är tillgänglig för arbete.

Vi söker dig med gymnasieexamen som är en ansvarstagande person med ett intresse för barn och ungdomars utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:

- Lugn och empatisk
- Lyhörd och uppmärksam
- God samarbetsförmåga, bekväm med att möta många nya människor
- Förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor
- Positiv och kreativ

Om du läser eller har läst en pedagogisk utbildning så ses det som mycket meriterande men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag!

Sökord: Skola, Förskola, Elevassistent, Barnskötare, Fritids

Sökord: Skola, Förskola, Elevassistent, Barnskötare, Fritids
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare