Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Chefsassistent sökes till trevliga Andreas Stihl Norden AB

Rollbeskrivning
Till STIHL söker vi nu dig som vill axla den roliga och fartfyllda rollen som chefsassistent! Detta är en tjänst där ingen dag är den andra lik, och där du som brinner för att ge service i toppklass kommer trivas alldeles utmärkt. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma är:
  • Chefsstöd
  • Hotell- & taxibokningar
  • Delaktighet vid planering & utförande av event
  • Ansvar för bolagets gemensamma frukost en gång per månad
  • Inköp av kontorsmaterial, fika och frukt
  • Protokollförare vid möten
  • Mötesinbjudningar
Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till 31/12-2023 & tjänstens omfattning är på 100%. Rollens placering är på STIHLS trevliga huvudkontor beläget i Stenkullen. Hit finns det goda kommunikationsmöjligheter med både tåg som stannar i närheten och parkering precis utanför kontoret.

Vem söker vi till rollen som chefsassistent?
Vi söker dig som arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare - kanske har du arbetat som receptionist eller koordinator och känner att detta är ditt nästa steg! Som person tror vi att du är serviceminded, prestigelös och ödmjuk. Du tycker om att arbeta tillsammans med människor och gör gärna det lilla extra för att skapa trivsel omkring dig.

Då du har flertalet kontaktytor som talar & skriver både svenska och engelska behöver du som söker behärska båda språken flytande. Vi ser också att du har körkort då viss bilkörning kan förekomma i tjänsten.

Ansökan
I denna process samarbetar Andreas Stihl Norden AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

Vi ser med glädje framemot Din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Julia Järvholm
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
08 apr. 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare