Hoppa till innehåll
Hammer & Hanborg Sverige logotyp

Nordic Omni Content Lead till Andreas STIHL Norden

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa, jobba i en internationell miljö tillsammans med kollegor på nordiska marknadsavdelningen och i nära samarbete med våra externa byråer? Som Omni Content Lead hos oss är du spindeln i nätet som driver våra kommunikationsprojekt från ax till limpa. Om du är en kreativ, analytisk och lyhörd person som gillar att kavla upp ärmarna där det behövs så kommer du trivas i rollen

Här är du en del av marknadsorganisationens viktiga nav och en central kontaktperson hos Andreas STIHL Norden AB. Tjänsten är ett vikariat på ett år.

Rollen som Nordic Omni Content Lead

I ditt dagliga arbete har du kontakt med kollegor på övriga nordiska marknader, huvudkontoret i Tyskland och flera av våra samarbetspartners. Vi har ett mycket starkt och nära samarbete med alla våra byråer inom exempelvis varumärkesstrategi, PR, event och digital kommunikation.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Leda och/eller koordinera nordiska omni marketing projekt
  • Anpassa och implementera marketing content enligt globala och nordiska riktlinjer
  • Implementering av nordiska aktiviteter kopplade till centrala projektplaner
  • Delta i relevanta globala projekt som representant för STIHL Norden
  • Agera som koordinator mellan huvudkontoret i Tyskland, STIHL Norden och byråsamarbetet.
  • Förbereda för och delta i nordiska marknadsmöten
  • Budgetuppföljning
Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du är strukturerad, driven och vågar utmana, samtidigt som du har en ödmjuk och prestigelös inställning och är duktig på att skapa förtroende och bygga relationer. STIHL sätter stort värde på långsiktiga relationer, såväl internt kollegor emellan, som med våra samarbetspartners.

Rollen innebär många olika kontaktytor vilket medför att du behöver trivas i sociala sammanhang och vara en skicklig kommunikatör. Du vågar fatta självständiga beslut samtidigt som du vet att samarbete skapar bästa resultat och motivation.

Du uppskattar att arbeta i en internationell miljö samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska samt ytterligare ett nordiskt språk. Finska är mycket meriterande.

Tidigare erfarenhet av liknande roller, tex projekt- eller produktionsledare, på antingen byrå eller marknadsavdelning är en förutsättning. Rollen kräver att du är van vid att ha ett 360-perspektiv inom kommunikation och känner dig trygg oberoende kanalval.

Du är en van användare av Microsoft Office-paketet. Tjänsten är en generalistroll men vi tror att du även behärskar en grundläggande nivå av Adobe Creative Suite.

Vi ser att du har en relevant akademisk utbildning inom exempelvis /ekonomi/marknad/tech med dig. Har du dessutom tidigare erfarenhet av att jobba på nordisk nivå är det meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du välkomnas in i ett team med stort driv, passion och stolthet över bolagets produkter och tjänster. Trevliga kollegor på kontoret i Stenkullen, och en öppen kultur där nya idéer och tankar uppskattas, väntar dig. Du arbetar i en internationell miljö och som nyanställd hos Andreas STIHL Norden kommer du att introduceras till samtliga avdelningar i bolaget.

Bra att veta
Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Folkesson på jenny.folkesson@hammerhanborg.com

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Andreas STIHL Norden

STIHL erbjuder maskiner och produkter för trädgård, skog och grönytor. Via certifierade återförsäljare tillhandahålls bland annat batteridrivna trädgårdsmaskiner som robotgräsklippare, häcksaxar och grästrimmrar samt högtryckstvättar, motorsågar, röjsågar och smarta lösningar för såväl konsumenter som professionella användare. STIHL är en global koncern med kvalitet och säkerhet som ledord och arbetar för att bidra till en mer hållbar framtid. Koncernen har drygt 20 000 medarbetare och omsatte 5,06 miljarder euro år 2021. Det nordiska huvudkontoret finns i Sverige med verksamhet i Norge, Danmark och Finland. Läs mer på www.stihl.se
För oss är det skillnad på att bara vara bra och att vara rätt. Kompetens är mycket mer än CV och vi matchar alltid utifrån potential, värderingar och motivation. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Välkommen med! Läs mer på hammerhanborg.se.
Mer info
Kontaktperson
Jenny Folkesson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 apr. 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hammer & Hanborg by Jurek är ett konsultföretag inom rekrytering, organisationsutveckling och förändringsledning med snart 30 års erfarenhet och verksamhet i hela Norden.

Vi är glada och stolta över att vara med och göra skillnad i människors yrkesliv. Vi möter alla människor - oavsett roll och position - respektfullt, engagerat och intresserat. Vårt arbete genomsyras av tron på människor och deras möjlighet till utveckling. Med en entreprenöriell utgångspunkt är vi modiga och tillåter och uppmuntrar varandra att prova, utvärdera och revidera för att ständigt fortsätta utvecklas. Vi ser förändring som något naturligt och nödvändigt. Vi vill och vågar vara annorlunda och nyskapande.

Vår utgångspunkt är att det ska vara roligt att jobba! Vi vet att vi blir bättre tillsammans och uppmuntrar till samarbete. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer som gynnar alla parter - vi tänker "vi och vi", inte "vi och dem.

Om Jurek:

Jurek grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är idag en av marknadsledarna inom rekrytering och konsultuthyrning med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och London. Jurek är specialister inom områdena juridik, ekonomi, HR, Business Support, Marknad & Kommunikation och Life Science & Engineering. Jurek växer i snabb takt och har utsetts till Gasell-företag av Dagens Industri 6 år i rad. Jurek brinner för Talang på lika villkor och driver sedan 2017 den viktiga branschrapporten Jurekbarometer. www.jurekbarometern.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare