Vi söker nu självgående säljare med stort eget driv, noggrannhet och med affären och kunden i fokus och som är sugen på att göra affärer med möjlighet till egen riklig belöning.

det är meriterande om du har kunskaper/tidigare arbetat inom byggbranschen alternativt el/teknik/solenergi och erfarenhet av försäljning ute på fältet.

Du har ett eget driv, är målmedveten, noggrann och kreativ och är van att arbeta självständigt. Du är strukturerad och har en god planeringsförmåga. Har B-körkort och vi förutsätter givetvis att du trivs bäst ute hos kunden!

Profil
  • Initiativförmåga, motivation och engagemang.
  • Förtroendeingivande och trygg
  • Övertygande, kommunikativ
  • Behärskar bra svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet/kunskap om bygg/byggprodukter alternativt el/teknik/solenergi är meriterande
  • Erfarenhet av konsumentförsäljning och försäljning på fältet är ett plus.
Du erbjuds ett mycket självständigt arbete med många kontaktytor där du har en stor frihet att påverka din egen arbetsdag och dina inkomster. Du kommer att arbete i ett expanderande företag där kvalitet och entreprenörsanda genomsyrar bolaget.
Mer info
Kontaktperson Emmanuel Hyllerud
Telefon 0707-252092
Email Mejla Emmanuel Hyllerud
Område Lerum
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vgbt.se
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Västra Götalands Bygg och Tak AB är ett heltäckande takläggarföretag som jobbar med allt inom tak och solcellstak. Tillsammans med våra duktiga takläggare renoverar vi i dagsläget ca 25 000 kvm tak per år. Det gör oss till ett av de större takföretagen i västra Sverige. För oss är noggrannhet, kvalitet och kundnöjdhet väldigt viktiga ord.