Vikarie i praktiska och estetiska ämnen – Lerums Kommun

Vikarie i praktiska och estetiska ämnen – Lerums Kommun

Brinner du för utbildning och lärande och speciellt inom praktiska och estetiska ämnen? Vill du vara med och utveckla barn och ungdomar i skolan? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu vikarier som vill jobba inom ämnena hemkunskap, idrott, slöjd, bild och musik - i Lerums kommun. I denna tjänst är dina huvudsakliga uppgifter att bedriva undervisning inom det specifika ämnet. Vi söker dig som har god kunskap inom ett eller flera av ämnena och som vill jobba som ambulerande vikarie.

Du kommer att jobba på vardagar under dagtid där arbetstid och arbetsplats kan variera. Du kommer att ingå i vår vikariepool som till stor del arbetar mot behov med kort varsel, därav är det av yttersta vikt att du kan vara flexibel. Tjänsten startar i samband med höstterminens start och förväntas pågå minst terminen ut förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult i en vikariepool.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Vi söker främst dig som är behörig lärare inom något av ämnena. Om du läser eller har läst en pedagogisk utbildning är det meriterande, men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse för barns utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
  • Lugn och empatisk
  • God samarbetsförmåga, bekväm med att möta många nya människor
  • Förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor
  • Positiv och kreativ
För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1

Du kommer få den givande chansen att vara med och utveckla framtidens generationer och samtidigt ha ett varierande och utvecklande arbete. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Musik, Bild, Idrott, Hemkunskap, Slöjd

Sökord: Musik, Bild, Idrott, Hemkunskap, Slöjd
Mer info
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 aug 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com