Lärare i F-3, svenska och SO + andra ämnen

Lärare i F-3, svenska och SO + andra ämnen

Vi söker nu tillsammans med Lekstorpskolan i Lerums kommun efter dig som är utbildad lärare och kan undervisa i svenska och SO i årskurs F-3.

Information om uppdraget:

StudentConsulting arbetar tillsammans med Lerums kommun och söker nu efter en lutbildad ärare som ska undervisa i årskurs F-3. Du kommer att ingå i ett kreativt team och kommer att ansvara för de förmågor som återfinns i läroplanen får en naturlig del i de fokusområden som eleverna arbetar med. Du har med fördel många ämneskompetenser i din behörighet, men i första hand söker vi sv/so-kompetens.

Tjänsten är graviditetsvikariat som startar i Augusti med möjlighet till förlängning/tillsvidaretjänst våren 2019. Du kommer initialt anställas av StudentConsulting med chans till övertag direkt till skolan.

I Gråbo pågår just nu ett av Sveriges mest spännande utvecklingsprojekt. Du som är utvecklingsbenägen och vill jobba i team, helt i linje med läroplanens intentioner, kommer att känna dig inspirerad och utmanad på Lekstorpsskolan.
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Gråbo är en mycket naturskön del av Lerums kommun. Hit tar du dig från Göteborgs centralstation med exv Gråbosnabben eller Blå express.

Detta söker vi:

Du är en kreativ lärare som är van att alltid sätta eleven i fokus. Din undervisning gör eleverna motiverade och nyfikna och inspirerar deras egna inre drivkraft. Du arbetar utifrån ett entreprenöriellt förhållningssätt och du är väl förtrogen med att arbeta mål- och resultatinriktat. Du vill arbeta i ämnesövergripande projekt och du tycker att de kreativa processerna har en naturlig plats i varje elevs skolvardag. Du gillar att arbeta i team och vill arbeta med att utveckla elevernas förmågor och kunskaper utifrån ett omvärldsperspektiv. Genom att förändra bemötande och lärmiljö fångar du var och en av de olika elever du möter i din vardag som pedagog.

Om arbetsgivaren:

Lerums kommuns vision - att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.
Mer info
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se