Deltidsarbete som lärarvikarie inom förkola/skola vid Lerums kommun!

Deltidsarbete som lärarvikarie inom förkola/skola vid Lerums kommun!

Vill du arbeta som lärarvikarie inom förskola och skola vid Lerums kommun? Brinner för du barn och unga, gillar pedagogik och vill hjälpa barnen i deras utveckling? Söker ett flexibelt deltidsarbete, 3-5 dagar/vecka? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi på StudentConsulting nämligen ett givande arbete som lärarvikarie i kommunens förskolor, grundskolor och gymnasie. Att arbeta i Lerums kommunala skolor innebär att du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna i Lerum arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.

Som lärarvikarie kan dina uppgifter variera, men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i verksamheten på olika sätt. Arbetet utförs på veckodagar under dagtid, arbetstid och arbetsplats kan variera. Arbetet startar nu under höstterminen och beräknas pågå tillsvidare, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är ute efter ett extrajobb. Kanske har du studier, eget företag, eller är ålderspensionär med erfarenhet från att arbeta på skola eller förskola. Du bör vilja arbeta deltid, 3-5 dagar per vecka. Du kommer att ingå i en vikariepool och därmed ofta bli utbokad samma morgon som passet är, därför är din flexibilitet av yttersta vikt. i gengäld har du möjlighet att önska vilka dagar i veckan som du vill arbeta eller inte.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse av barn och ungdomars utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
  • god samarbetsförmåga
  • flexibel och serviceinriktad
  • självgående och ansvarstagande
  • lugn och empatisk
Om du läser eller har läst en pedagogisk utbildning är det en fördel men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Vikarie, Lärarvikarie, Lerum, Skola, förskola

Sökord: Vikarie, Lärarvikarie, Lerum, Skola, förskola
Mer info
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com