Kommersiell Förvaltare till Nääs Fabriker

Kommersiell Förvaltare till Nääs Fabriker

Vill du bli en del av Nääs Fabrikers framtid?

Vi är just nu i starten av att genomföra nästa utvecklingssteg för Nääs Fabriker med många spännande utmaningar.

Om rollen

Nääs Fabriker AB erbjuder en spännande roll som Kommersiell Förvaltare för bolagets kommersiella lokaler. Ditt uppdrag blir att självständigt driva hela uthyrningsprocessen från första hyresgästkontakt till uthyrd lokal.

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med människor och skapa långsiktiga relationer. Fokus ligger på kreativitet och förmågan att konceptualisera i kombination med goda relationer och nöjda hyresgäster. Du ansvarar för att ta fram strategi för uthyrningsarbetet för varje produkt och driver uthyrningsarbetet mot nya och befintliga kunder. Du genomför hyresförhandlingar, offererar och upprättar/tecknar hyresavtal. Rollen är självständig, med varierande arbetsuppgifter och flera kontaktytor internt och externt.

Andra viktiga ansvarområden är:
 • Ta fram och följa upp intäkts- och kostnadsbudget för uthyrningsarbetet
 • Ta fram plan för säljaktiviteter för uthyrningsarbetet tillsammans med marknads- och kommunikationschef
 • Proaktivt upprätthålla ett bra kontaktnät för att utveckla affären tillsammans med marknaden och våra hyresgäster
 • Genomföra sälj- och marknadsaktiviteter
 • Driva hyresgästanpassningar, driftsättning och inflyttning av färdigställda lokaler
 • Genomföra visning och närvara/medverka vid in- och utflyttsbesiktningar
 • Medverka vid prognos- och budgetarbete
 • Initiera hyresgäst och intäktsrelaterade investeringar
Din erfarenhet

Vi söker dig som brinner för att utveckla och möjliggöra. Du drivs av att göra och vi tror att du har tre till fem års erfarenhet av att jobba med kommersiell uthyrning eller med kundansvar som förvaltare. Vi har som krav att du har goda kunskaper i hyresjuridik och en god förhandlingsvana med kraft att självständigt driva förhandlingar. Det är meriterande med erfarenhet från projektledning och/eller koncept och butiksuthyrning.
 • Högskoleutbildning, troligtvis inom fastighet eller liknande
 • 3-5 års erfarenhet av kommersiell uthyrning,
 • God förhandlingsvana och goda kunskaper i hyresjuridik
 • Van att arbeta aktivt med affärsskapande kundkontakter
 • Mycket bra kommunikationsförmåga i tal och skrift
 • B-körkort och tillgång till bil
Dina egenskaper

Som person är du självgående och driven, du trivs i en organisation med högt tempo där service alltid är i fokus. Du har god förmåga att skapa goda relationer och du beskriver dig som affärsmässig och strukturerad. Du får möjligheter att påverka den fortsatta utvecklingen av verksamheten med egna idéer och initiativ, något du trivs med. Du kommer att få stor frihet under ansvar i en fin gemenskap och stark företagskultur. För att trivas hos oss är du prestigelös och ödmjuk, orädd för att hugga i där det behövs och flexibel i att din arbetsdag är varierande och ingen dag är en andra lik.

Vi erbjuder

Som anställd på Nääs Fabriker får du en fantastisk arbetsmiljö med historiska anor och närhet till natur. Härliga kollegor och en arbetsplats med högt i tak där dina idéer är välkomna. Generösa förmåner på hotellet och i restaurang. Friskvårdsbidrag och fri tillgång till hotellets gym ute och inne. Tillgång till medarbetarportalen Benify och andra aktiviteter och event med kollegor.

Tillträde enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Detta är en heltidstjänst, kvällsarbete kan förekomma vid vissa evenemang du kommer att delta i. Placering på Nääs Fabriker i Tollered i Lerums kommun.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Jerrie. Du söker rollen på Jerrie.se med CV och ett personligt brev riktad till rollen. Sista ansökningsdagen är 12/10 Ansvarig rekryteringskonsult är Frida Dire som du är välkommen att kontakta för frågor och funderingar 0703 001016/ frida.dire@jerrie.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare, Förvaltningsassistent, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Från att en gång varit ett stort och framgångsrikt bomullsspinneri har Nääs Fabriker fått nytt liv. Området har förvandlats till ett av landets mest omtyckta utflyktsmål. I en varsamt renoverad bruksmiljö samsas idag hotell, restaurang, kafé, en konferensanläggning, bageri & bryggeri, butiker och allt från ett traditionellt kontor till showroom, ateljé, pop up och co-working.