Innesäljare i Lerum

Innesäljare i Lerum

Innesäljare

Arbeta i fina lokaler vid Nääs Fabriker

Arbetsuppgifter
Som säljare tillhandahålls du befintliga kunder men skall aktivt arbeta med nykundsbearbetning. Du driver dina egna projekt och har kontinuerliga avstämningar med din chef. Samtalen skall vara kvalitativa och det är extra viktigt att du har genomfört en gedigen behovsanalys samt är väl strukturerad och analytisk inför varje samtal ut mot kund.

Tjänsten innebär support och försäljning mot fordonsverkstäder. Produkterna som du säljer har ett högt affärsvärde genom kvalité och lönsamhet.

Jonas Udd - VD
"Som säljare hos oss befinner du dig i en prestigelös och platt organisation, där varje individ är en viktig kugge i vår fortsatta expansion. Du kommer att få genomgå en väl utformad internutbildning, där du lär dig både produkter och hur försäljningsprocesserna ser ut inom bolaget. Kontinuerligt har vi säljare en tvådagars utbildning varannan månad samt övriga träffar inom bolaget gällande uppstarter och kickoffer. Hos oss är det oerhört viktigt med teamkänsla." Klicka här för att läsa mer från Jonas och Cecilia har att säga om hur det är att vara anställd.


Din profil
För att trivas och att lyckas hos oss ser vi att du uppfyller våra önskemål nedan:
  • Engagerad i våra kunders affärer och lönsamhet
  • Du har minst 3 års dokumenterad och framgångsrik säljerfarenhet av sales support alternativt innesälj
  • Meriterande om du har säljerfarenhet till fordonsverkstäder eller sålt fordonsrelaterade IT-lösningar
Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Lerum
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 7 mars (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midland är en etablerad uppstickare. Vi är specialiserade på avancerade tjänster och produkter för personbilsverkstädernas kommunikation och smörjmedel med mervärden. Midland AB har sedan starten 2004 utvecklat samarbete med bland andra Subaru, Suzuki, Kymco och Isuzu. Affärsområdet Midman med IT-tjänster växer nu snabbt. Kommunikationslådan Midmans affärsidé är att skapa högre lojalitet från servicekunderna till verkstad och serviceintervaller. Midland är dessutom första oljemärket som certifierar bilverkstäder för miljöarbetet med återvinning av spilloljor. Midland AB är dotterbolag till tillverkaren Midland
Schweiz som etablerades 1880
.

Läs mer på www.midlandoil.se/midman-info/

Sökord: innsäljare, telefonsäljare, telefonförsäljare, support, kundservice, kundtjänst, säljare, försäljare, sälj