Vikarier sökes till äldreomsorgen - Vi behöver dig!

Vikarier sökes till äldreomsorgen - Vi behöver dig!

Om arbetsplatsen
Just nu rustar vi oss för ett läge med troligen ökad belastning och vi söker dig som vill göra nytta med kort varsel. Brinner för att arbeta inom äldreboende, hemtjänst eller boende personligt stöd i Lerums Kommun som timavlönad vikarie vid behov, både nu under våren samt under sommaren 2020? Då ska du söka till oss!

Du får en placering på en eller flera arbetsplatser där du är en viktig del för att ge en god omsorg och service till våra invånare inom sektor Stöd och omsorg. Du får introduktion, utbildning och uppföljning för att du ska utvecklas i din roll som medarbetare hos Lerums kommun,

Under sommaren erbjuder vi både månadsvikariat samt timavlönade anställningar där du arbetar vid behov i verksamheten. Var du blir placerad styrs av verksamheternas behov, din kompetens och i viss mån personliga önskemål. Till sommaren prioriterar vi dig som kan arbeta minst under åtta veckor, alltså hela sommaren. Önskvärt är att du kan arbeta minst fyra till sex veckor under perioden vecka 26 -33.

Arbetsuppgifter
Med anledning av Covid -19 kan vi med kort varsel komma och behöva fler medarbetare inom vård och omsorg. Vi förväntar oss ett ökat behov av personal inom bland annat hemtjänst, äldreomsorg och funktionsstöd och söker nu dig som vill arbeta inom dessa områden. Vill du göra skillnad och samtidigt bidra till att vi upprätthåller välfärden för kommunens invånare, är du varmt välkommen att ansöka till oss!

Kvalifikationer
Vi letar efter dig som har fyllt 18 år och har ett gott bemötande gentemot brukare, kollegor och anhöriga. Har du utbildning, håller på att utbilda dig eller har erfarenhet inom vård och omsorg är det meriterande, men främst är det dina personliga egenskaper som vi kommer att lägga vikt vid.

Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Bemanningsenheten
Telefon 0302-52 15 43
Område Lerum
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (91 dagar kvar)