Vikarie till hemtjänsten i Gråbo

Vikarie till hemtjänsten i Gråbo

Om arbetsplatsen
Gråbo hemtjänst har uppdrag i Gråbo och Sjövik. Gruppen är indelad i team som alla utgår från Parasollen i Gråbo centrum. Arbetet är förlagt till dagar, kvällar och helger.

Arbetsuppgifter
Inom hemtjänsten hjälper vi personer i eget boende med såväl omsorg som service- och motivationsinsatser. Vi utför även uppgifter som delegeras av sjuksköterska. De personer vi möter kan vara i alla åldrar och ha olika orsaker till sitt stödbehov. Arbetet är fritt och varierande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har intresse av att möta människor med olika behov och förutsättningar. Undersköterskeutbildning eller motsvarande erfarenhet är meriterande och önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet vilket i vår verksamhet är egenskaper som flexibilitet, god samarbetsförmåga och positiv människosyn. Du som söker bör ha körkort.

Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Ida Pettersson
Telefon 0302-521959
Område Lerum
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (4 dagar kvar)