Vaktmästare till nystartad Arena och Lerums Gymnasium

Vaktmästare till nystartad Arena och Lerums Gymnasium

Om arbetsplatsen
I en fantastisk miljö, med ett grönt parkområde, alldeles intill Säveån ligger Lerums Arena och Lerums Gymnasium, bara några minuters promenad från Lerums centrum och tågstation. Lerums Arena, som stod färdig sommaren 2019, är en mångsidig och flexibel delbar arena, är en mångsidig och flexibel delbar arena. Två hallar som lätt kan göras om till en stor hall med publikkapacitet på 1000 personer. En anläggning för gymnasieskola och föreningsliv. Gymnasieskolan har idag ca 1300 elever och ca 160 medarbetare. Skolan är indelad i fem skolenheter som var och en leds av en rektor. Här finns också en administrativ chef och en verksamhetschef för samordning.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en ny vaktmästare som kommer att arbeta i både Lerums Arena och på Lerums Gymnasium. Du kommer att delta i arbetet med att bygga upp verksamheten i den nybyggda Arenan. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för städningen av Arenan, att leverera intern och extern service på hög nivå med syfte att bidra till en god miljö för elever, besökare och personal. Stort fokus ligger också på se till att vår fysiska arbetsmiljö uppfyller de olika krav som ställs. Detta sker genom löpande underhåll av lokaler och inventarier, och genom kontakt med fastighetsskötare och entreprenörer. Arbetsgruppen ansvarar också för hantering av lås- och larmsystem, öppning och stängning av lokalerna. I arbetsuppgifterna ingår även skötsel av teknisk utrustning, mindre reparationer, beställa förbrukningsmaterial, ta emot varor, avfallshantering, hjälpa till vid ommöbleringar och flytt. Arbetet kan vara fysiskt krävande och tunga lyft kan förekomma. Schemat är förlagt både dagtid, kvällstid och helg.

Kvalifikationer
Som vaktmästare hos oss är du ansiktet utåt och ditt bemötande är avgörande. Vi söker dig som inte är rädd för att ta i där det behövs och som förstår betydelsen av ett professionellt, flexibelt och servicemedvetet bemötande. Du har en positiv attityd och naturlig känsla för service. Vi värdesätter din förmåga att arbeta självständigt och att du tar egna initiativ likväl som din förmåga att samarbeta. Du har gymnasieutbildning eller motsvarande, kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift, har B-körkort, samt god datavana. Du har erfarenhet av och tycker om att arbeta med barn och ungdomar i olika åldrar och har förmåga att skapa goda relationer. Vi ser också att du har erfarenhet från likartade arbetsuppgifter, är tekniskt kunnig och har intresse för idrottsverksamhet. Stor vikt läggs vid dina personliga kompetenser. Provanställning kan komma att tillämpas.

Övrigt
Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete. Inom kommunens verksamheter arbetar cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Jessica Steen Carlsson
Telefon 0302-521336
Område Lerum
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 nov 2019 (1 dag kvar)