Undersköterskor till Lerums kommun

Undersköterskor till Lerums kommun

Om arbetsplatsen
På sjuksköterskeenheten i Lerums Kommun arbetar 60 sjuksköterskor tillsvidareanställda och timanställda. Arbetet pågår dygnet runt. Enheten leds av två chefer som till stöd har en samordnare och en verksamhetsutvecklare. Vi arbetar med ständig utveckling av vår verksamhet för att nå vårt mål att bedriva en trygg vård med hög kvalitet och ett gott bemötande där vi överträffar förväntningarna från våra kunder som består av patienter,anhöriga,andra utförare som primärvårdsläkare, sjukhus. Vi är tillmötesgående och lätta att samarbeta med. Vi handleder och delegerar arbetsuppgifter till omvårdnadspersonal och strävar efter ett gott samarbete med övriga enheter i sektor stöd och omsorg. Som chefer är vi närvarande i verksamheten och har ett coachande arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska i kommunal hälso-och sjukvård, vilket innebär att utföra delegerade hälso-och sjukvårdsinsatser. Patientnära vård och dokumentation. Vi arbetar personcentrerat och teambaserat för att våra patienter ska stå i centrum och vara delaktiga.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska med erfarenhet av kommunal hälso-och sjukvård. Du kan vara student till sjuksköterska som läst till och med termin 4 som har tidigare underskötersekompetens eller sjuksköterskestudent som läst till och med termin 5.

Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Eva-Maria Rabe
Telefon 0302-52 23 42
Område Lerum
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (36 dagar kvar)