Undersköterska

Undersköterska

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och utveckla omsorgen för våra äldre? Vill du jobba i teamsamverkan? Vår arbetsplats präglas av professionalitet och en strävan efter god kvalité. Vi utvecklar vårt arbete för att bemöta behoven hos dem vi är till för. Tuvängen är ett boende med olika inriktningar såsom permanentboende och korttidsboende för personer med somatisk och demensproblematik. Här arbetar ett fantastiskt team bestående av undersköterskor, sjuksköterskor, rehab personal, samordnare och enhetschefer.

Arbetsuppgifter
Arbetet som undersköterska innebär att ha ett professionellt bemötande till boende, anhöriga och kollegor. Du kommer att stödja boende i deras vardag mot uppsatta mål i genomförandeplanen. Du lägger stor vikt vid att skapa en meningsfull vardag för våra boenden. Att arbeta med delegeringar är nödvändigt, likaså att självständigt föra social dokumentation och upprätta genomförandeplaner på dator i treserva. Det är viktigt att aktivt delta som medarbetare i arbetsplatsens utveckling och bidra till en positiv arbetsmiljö. Arbete förekommer dag, kväll och helg.

Kvalifikationer
För att lyckas i ditt arbete ska du vara utbildad undersköterska som trivs med att innehållet i arbetet ofta förändras och med att arbeta tillsammans i ett team som lyfter fram varandras styrkor och positiva egenskaper. Du får energi och glädje av att hjälpa våra boende till en meningsfull och självständig tillvaro. Du är professionell, lyhörd och respektfull i ditt bemötande. Alla kollegor förväntas att samarbeta på ett flexibelt sätt i hela huset för att bäst använda vår kompetens och våra resurser. Det är starkt meriterade att förutom undersköterskeutbildning även har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom. Det krävs mycket goda kunskaper i talad och skriven svenska. I arbetet krävs även god datorvana. Vi lägg stor vikt vid personlig lämplighet. Vi har behov av tillsvidareanställning och visstidsanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Ingrid Gutenius
Telefon 0302-521608
Område Lerum
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (2 dagar kvar)