Undersköterska till Nya Lundbygården

Undersköterska till Nya Lundbygården

Om arbetsplatsen
Vill du jobba i teamsamverkan med ett fantastiskt gäng? Vill du vara med och utveckla omsorgen tillsammans med kompetenta kollegor? Vår arbetsplats präglas av professionalitet och en strävan efter god kvalitet. Vi utvecklar vårt arbete för att möta behoven hos de vi är till för. För oss är kompetensutveckling ett naturligt inslag för att lyckas i arbetet. Nya Lundbygården byggdes 2014 och har både somatik- och demensinriktning. Huset har sjuksköterskor, samordnare och enhetschefer på plats för att ge bästa service.

Arbetsuppgifter
Arbetet som undersköterska innebär att ha ett professionellt bemötande till boende, anhöriga och kollegor. Du kommer att stödja boende i deras vardag mot uppsatta mål i genomförandeplanen. Att arbeta med delegering och ta på sig nya delegeringar är nödvändigt likaså att självständigt föra social dokumentation och upprätta genomförandeplaner på dator i Treserva. Det är viktigt att aktivt delta som medarbetare i arbetsplatsens utveckling. Du har möjlighet att söka ombudsroll och specialisera dig särskilt inom ett område där det fortlöpande ges utbildningar och kommunträffar.

Kvalifikationer
För att lyckas i ditt arbete ska du vara utbildad undersköterska som trivs med att innehållet i arbetet ofta förändras och med att arbeta tillsammans i ett team som lyfter fram varandras styrkor. Att hjälpa våra boende till en meningsfull tillvaro ger dig energi och glädje. Du är professionell, lyhörd och respektfull i ditt bemötande. Du har hög kunskap inom omvårdnad och ett driv att lära nytt och pröva nya metoder inom bemötande. Alla kollegor förväntas samarbeta på ett flexibelt sätt över huset för att bäst använda varandras kompetens och våra resurser. Det krävs goda kunskaper i talad och skriven svenska, det är även meriterande att kunna ytterligare språk. Vi lägger stor vikt vid att ha kompetent personal och utbildning som undersköterska eller motsvarande är ett krav, det är även ett krav att du har erfarenhet att arbeta med personer med demenssjukdom. I arbetet krävs att du klarar av att arbeta på delegation av legitimerad personal och har god datorkunskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbete förekommer dag, kväll, helg. Tillträde sker efter överenskommelse. Erfarenhet krävs.

Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Ida Jonasson
Telefon 0302-521550
Område Lerum
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (9 dagar kvar)