Undersköterska, nattjänst samt dag/kvällstjänst

Undersköterska, nattjänst samt dag/kvällstjänst

Om arbetsplatsen
Sävegården och Ekebackens äldreboende ligger i Floda i Lerums kommun, knappt 20 minuters resväg från Göteborg. Här finns 4 demensavdelningar och 3 somatiska avdelningar med totalt 64 platser.

Arbetsuppgifter
Filmfestival, bokmässan, bio, spasalong, gymnastik, trädgårdsbar, julmarknad, digitala museibesök, vårruset, bakgrupper, Ipadkurser vill du vara med och bidra så att hyresgästerna på Sävegården Ekebacken fortsätter och Lever livet? Vi söker dig som önskar ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Du har stort fokus på att hyresgästerna ska ha en spännande och meningsfull vardag där vi tänker nytt för att göra det mesta möjligt. Du inkluderar hyresgästerna och har fokus på att de är medskapande i verksamheten. Med fokus på Leva livet så kommer du att hjälpa, stödja och motivera hyresgästerna med olika behov och förutsättningar att hantera sin vardag. I uppdraget ingår kontaktmannaskap och ombudsarbete. Vi arbetar med nationella register såsom BPSD och Senior Alert.

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska. Är du undersköterska med specialistkompetens är det meriterande likaså om du är stjärninstruktör. Erfarenhet av arbete med personer med psykisk ohälsa är också meriterande. Du har ett stort engagemang för att hyresgästen ska ha en meningsfull tillvaro, du ser möjligheter istället för hinder och har ett gott bemötande som innebär att du ser individen och har förmåga att skapa trygghet och tillit. Du har förmåga att kunna samarbeta med arbetskamrater, hyresgäster och deras anhöriga. Du är lösningsorienterad vilket märks i att du snabbt kan ställa om till olika situationer som uppstår, relationsinriktad samt positiv och empatisk i mötet med hyresgäster. Då dokumentation och kommunikation är en viktig del av arbetet ser vi att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Eftersom dator används som ett arbetsredskap krävs det att du har god datorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer sker fortlöpande och tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Stenqvist
Telefon 0302-522680
Område Lerum
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (10 dagar kvar)