Timvikarier till bemanningsenheten inom Stöd och omsorg

Timvikarier till bemanningsenheten inom Stöd och omsorg

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter
Hemtjänst
Inom hemtjänsten får du möjligheten att vara med och skapa bra dagar för dem vi är till för. En annan människas hem blir din arbetsplats. I din roll ingår att stötta omsorgstagarna efter deras behov i hemmet, till exempel vid måltider, personlig hygien, omsorg, tvätt och städning.
Du utför också hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktion och delegering från sjuksköterska. Arbetet sker självständigt eller tillsammans med en kollega.

Äldreboende
Inom äldreboende erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete där du bidrar till de äldres välmående och livsglädje. Att arbeta på äldreboende innebär att ge god omvårdnad och social omsorg till de äldre. I ditt arbete ingår bland annat praktisk hjälp med personlig hygien och omsorg, stöd vid måltider, aktiviteter, tvätt och städning. Du utför hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktion och delegering från sjuksköterska.

Funktionsstöd
Inom funktionsstöd erbjuder vi dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med brukaren i fokus. Du arbetar med personer som har intellektuella, fysiska, neuropsykiatriska eller psykiska funktionsvariationer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ge brukare praktiskt och pedagogiskt stöd i vardagen, personlig omvårdnad samt att skapa en aktiv vardag utifrån brukarens individuella behov och förutsättningar.
Du utför hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktion och delegering från sjuksköterska.

Kvalifikationer
För att få möjlighet att arbeta hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Vi söker dig som är flexibel och har förmåga att anpassa dig efter verksamhetens behov och förutsättningar.Som person är du noggrann och tycker om att ta eget ansvar. Du är trygg i dig själv och trivs i en roll där du får utrymme att ta många egna initiativ. Du har förmåga att kunna samarbeta med omsorgstagarna, deras närstående och med dina arbetskamrater och du har ett professionellt bemötande.

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera samt att dokumentera, krävs goda kunskaper i det
svenska språket både gällande tal och skrift.

B-körkort är meriterande och krävs i vissa verksamheter.

Övrigt
Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Roya Azhmi
Telefon 0302-522391
Område Lerum
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)