Till sommaren 2021 söker vi dig som vill ha ett meningsfullt sommarjobb

Till sommaren 2021 söker vi dig som vill ha ett meningsfullt sommarjobb

Om arbetsplatsen
Sveriges viktigaste jobb har blivit ännu viktigare. Vi söker timavlönade till hemtjänsten, särskilt boende och funktionstöd. Välkommen med din ansökan till Bemanningsenheten Stöd och omsorg i Lerums kommun! Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, helg och natt Tillträde enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter
Vi söker timavlönade till våra verksamheter inom: Hemtjänst Att arbeta inom hemtjänsten innebär att vara med och skapa en värdefull och trygg vardag för våra omsorgstagare. I din roll ingår det att stötta omsorgstagarna efter deras behov i hemmet. Det kan exempelvis vara hjälp med måltider, personlig hygien, omsorg, tvätt och städ. Du utför hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktioner och delegering från sjuksköterska. Arbetet sker självständigt eller tillsammans med en kollega. Särskilt boende Att arbeta på särskilt boende är ett meningsfullt och omväxlande arbete där du bidrar till omsorgstagarnas välmående och livsglädje. Det innebär också att ge god omvårdnad och social omsorg till omsorgstagarna. I ditt arbete ingår bland annat praktisk hjälp med personlig hygien och omsorg, stöd vid måltider, aktiviteter, tvätt och städning. Du utför hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktioner och delegering från sjuksköterska. Funktionsstöd Inom funktionsstöd erbjuder vi dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med omsorgstagaren i fokus. Du arbetar med personer som har intellektuella, fysiska, neuropsykiatriska eller psykiska funktionsvariationer. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ge omsorgstagare praktiskt och pedagogiskt stöd i vardagen, personlig omvårdnad samt att skapa en aktiv vardag utifrån omsorgstagarnas individuella behov och förutsättningar. Du utför hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktioner och delegering från sjuksköterska. Inom de flesta verksamheter ingår regelbunden dokumentation i systemet Treserva.

Kvalifikationer
Du är positiv, flexibel, har ett respektfullt bemötande och en god förmåga att möta människor i olika situationer. I arbetsuppgifterna ingår det att dokumentera och kommunicera med många olika parter vilket kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning. Vidare är det är meriterande med utbildning inom vård och omsorg samt arbetslivserfarenhet inom något av områdena. För att arbeta inom hemtjänst och funktionsstöd är körkort klass B ett krav. Du behöver vara minst 18 år fyllda. Vidare lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Intervju och anställning sker löpande.

Övrigt
Rekrytering och urval sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan. Tillträde enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Susanne Riegler
Telefon 0302-52 22 34
Område Lerum
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (59 dagar kvar)