Till sommaren 2021 söker vi dig som vill ha ett meningsfullt arbete -natt

Till sommaren 2021 söker vi dig som vill ha ett meningsfullt arbete -natt

Om arbetsplatsen
Sveriges viktigaste jobb har blivit ännu viktigare. Vi söker timavlönade till hemtjänst och särskilt boende.
Välkommen med din ansökan till Bemanningsenheten Stöd och omsorg i Lerums kommun!

Arbetstiden är förlagd till främst natt men med möjlighet att arbeta kvällar.
Tillträde enligt överenskommelse


Arbetsuppgifter
Nu söker vi engagerade semestervikarier till nattarbete inom särskilda boenden och hemtjänst.

Att arbeta inom särskilt boende och hemtjänst innebär att vara med och skapa en värdefull och trygg tillvaro för våra omsorgstagare. I din roll ingår det att stötta omsorgstagarna efter deras behov i hemmet.
Du utför hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktioner och delegering från sjuksköterska. Arbetet sker självständigt eller tillsammans med en kollega.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, alternativt dig med flerårig vårderfarenhet.

Du är positiv, flexibel, har ett respektfullt bemötande och en god förmåga att möta människor i olika situationer. I arbetsuppgifterna ingår det att dokumentera och kommunicera med många olika parter vilket kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

För arbete inom hemtjänst krävs körkort för bil med manuell växellåda.Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Bemanningsenheten
Telefon 0302-521543
Område Lerum
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)