Sjuksköterska till Lerums kommun

Sjuksköterska till Lerums kommun

Om arbetsplatsen
På sjuksköterskeenheten i Lerums Kommun arbetar drygt 50 sjuksköterskor. Vi behöver nu fler medarbetare i vår härliga personalgrupp. Vill du arbeta i team och med en personcentrerad vård är du välkommen att söka. Vi lägger stor vikt på att ha ett gott samarbete i teamet, med rehabenheten samt med chefer och medarbetare på SÄBO och i hemtjänst. Vi har en väl utvecklad mobil närvård med hemsjukvårdsläkare, närsjukvårdsteam samt palliativt team.

Det är medarbetarna som driver vår verksamhet framåt genom sitt engagemang i dagligt arbete, via förbättringsgrupper och i nära samarbete med enhetschefer, utvecklingsledare och MAS (medicinsk ansvarig sjuksköterska. Vi är 2 enhetschefer som arbetar med att främja god arbetsmiljö, engagemang, delaktighet, effektivitet och innovation som är till nytta för patient och närstående.

Vi har sex särskilda boende och tre hemsjukvårdsteam i Lerum, Gråbo och Floda.

Vi ser fram mot din ansökan och välkommen att arbeta hos oss!

Arbetsuppgifter
Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska tar du ett stort ansvar för vård och planering kring patienten. Du fungerar som spindeln i nätet mellan olika samverkanspartners, du handleder och delegerar personal, har en god kontakt med närstående. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med kollegorna i teamet.

Det är av stor vikt att du tycker om att möta nya situationer och människor i ditt dagliga arbete, Som sjuksköterska är du flexibel och har lätt för att sätta dej in i de uppgifter du får för dagen. Du använder dej av skattningsinstrument i bedömningar, registrerar i de register vi är kopplade till. Du är med och aktivt arbetar för utvecklingen av enhetenKvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning som distriktssköterska. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, flexibel och vill ha ett omväxlande arbete. Som person är du prestigelös, bemöter människor med respekt, kan arbeta självständigt och ta egna beslut. Du ser helheten kring patienten och samarbetar med hela teamet runt patienten, för att uppnå bästa möjliga vård och trygghet.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-Körkort krävs


Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Iritnas Gustafsson
Telefon 0302-522218
Område Lerum
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (30 dagar kvar)