Sjuksköterska till Lerums Kommun

Sjuksköterska till Lerums Kommun

Om arbetsplatsen
På sjuksköterskeenheten i Lerums Kommun arbetar ca 60 sjuksköterskor tillsvidareanställda, på SÄBO i ordinärt boende och i pool,vi har även timanställda. Arbetet pågår dygnet runt. Enheten leds av två chefer som till stöd har en samordnare och en verksamhetsutvecklare. Vi arbetar med ständig utveckling av vår verksamhet för att nå vårt mål att bedriva en trygg vård med hög kvalitet ett gott bemötande och där vi överträffar förväntningarna från våra kunder som utgörs av patienter,anhöriga, andra utförare som primärvårdsläkare och sjukhus. Vi är tillmötesgående lätta att samrabeta med. Vi handleder och delegerar arbetsuppgifter till omvårdnadspersonal och strävar efter gott samarbete med övriga enheter i sektor stöd och omsorg. Som chefer är vi närvaranade i verksamheten och vi har ett coachande arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter i kommunal hälso-och sjukvård. Patientnära vård,dokumentation i patientjournal mfl. system. Samverkan med äldreomsorg samt funktionsstöd. Vi arbetar personcentrerat och teambaserat för att våra patienter ska stå i centrum och vara delaktiga.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska, meriterande med specialistutbildning till distriktssköterska eller äldresjuksköterska. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga och ett bemötande gentemot patient och anhörig som inger trygghet och är förtroendeingivande. Du ska tycka om att arbeta i grupp. Körkort krävs Verkar detta intressant tveka inte att skicka in din ansökan till oss. Intervjuer kommer ske fortlöpande då ansökningar inkommer.

Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Eva-Maria Rabe
Telefon 0302-52 23 42
Område Lerum
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (3 dagar kvar)