Lärare till Hulanskolan

Lärare till Hulanskolan

Om arbetsplatsen
Hulanskolan är en liten skola som arbetar aktivt med undervisningens kvalité och att öka elevernas lärande. Vi arbetar aktivt och målinriktat med trygghet och studiero genom bland annat metoden kooperativt lärande. Vi har precis som andra skolor i Lerum ett entreprenöriellt förhållningssätt. Skolan ligger med närhet till naturen med mycket goda förutsättningar till undervisning utomhus. Hulanskolan ligger i södra Lerum med goda kommunikationer både till Göteborg och Alingsås. Enheten består av förskoleklass, fritidshem, och grundskola årskurserna 1 till 5. På enheten finns ca 270 elever i grundskola. Verksamheter ligger granne med skog som lämpar sig väl även för undervisning utomhus.

Arbetsuppgifter
Som lärare på enheten ingår du i ett arbetslag där det finns ett tätt samarbete med både kollegor och elevhälsa. Vi har också ett tätt samarbete med vårdnadshavare. Arbetsklimatet är positivt, prestigelöst, strukturerat och lösningsfokuserat. Du kommer att arbeta med elever 1- 3. Du har inget mentorsansvar för elever i denna tjänst. Skolans personal är till mycket hög andel behörig och är skickliga i sina uppdrag. Vi strävar efter att vara en skola i framkant. Som lärare på Hulanskolan kommer du att arbeta i en kreativ miljö och bidra till att våra elever får en stimulerande undervisning i en trygg miljö. Detta innebär att du tillsammans med arbetslaget och andra lärare på enheten kontinuerligt planerar, utvärderar undervisningen och utbildningen. Vi arbetar tillsammans för att hela tiden förbättra denna, det som händer i klassrummet utgör grunden i vårt systematiska kvalitetsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad legitimerad lärare upp till åk 6. Vi ser gärna att du har Idrott i din ämneskombination med annat ämne. Du är nyfiken och drivs av ett stort engagemang och ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande. Du är ansvarsfull och strukturerad och har förmåga att lyssna, leda och entusiasmera elever i lärandesituationer. Våra förväntningar på dig är att du arbetar öppet, respektfullt och prestigelöst tillsammans med dina kollegor för att hela tiden utvecklas och skapa en god utbildning, med en bred bas i din undervisning. Varje elev möts utifrån sina behov och förutsättningar och du tror på att alla elever genuint alltid vill lära sig utifrån sin förmåga. Du är lösningsorienterad och tycker om att samverka med både elever, pedagoger, elevhälsa och vårdnadshavare. Välkommen in med din ansökan!

Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Mattias Gunnander
Telefon 0302-52 10 69
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.lerum.se/Utbildning-och-barnomsorg/Grundskola-i-lerums-kommun/Grundskolor/hulanskolan/
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (9 dagar kvar)