Lärare sv, ma, eng år 5 Aspenässkolan

Lärare sv, ma, eng år 5 Aspenässkolan

Om arbetsplatsen
Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. På Aspenässkolan är vi 358 elever i år f-5 med tillhörande fritids. Skolan är vackert belägen intill sjön Aspen och flera grönområden. Du tar dig enkelt hit med pendeln till Aspedalen. Här finns engagerade pedagoger som sätter barn, utveckling och ett lustfyllt lärande i centrum. Enheten har en tydlig struktur och hög måluppfyllelse och vi arbetar aktivt med skolutveckling. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffas för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus.Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter
Undervisning år 5 i svenska, matematik och engelska. Du ska kunna arbeta både självständigt och i team, ha en god social förmåga och vara ansvarstagande och engagerad.

Kvalifikationer
Nu söker vi dig med utbildning för och/eller erfarenhet av att undervisa i år 4-6. Du ska ha förmåga att skapa trygghet och goda relationer med elever och föräldrar. Du är tydlig och trygg i ditt ledarskap och du kan leda och motivera eleverna med ett stort engagemang i arbetet. Du är van vid att använda digitala verktyg och vill vara med i utvecklingen av digitaliseringen. Talar och förstår svenska. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete. Inom kommunens verksamheter arbetar cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Lotta Larsson
Telefon 0302-521382
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (3 dagar kvar)