Lärare i textilslöjd till Hulanskolan

Lärare i textilslöjd till Hulanskolan

Om arbetsplatsen
Hulanskolan är en F-5skola med 270 elever. Skolan består av arbetslag och det är en skolan där undervisning och skolutveckling går hand i hand. Du kommer att ha goda möjligheter att utveckla din undervisning och utvecklas i din yrkesroll. Du kommer få en mentor när du börjar på skolan. Om du vill få en gyllene möjlighet att arbeta som behörig slöjdlärare i nära samarbete på en liten skola, då ska du söka till Hulanskolan. Vi söker en slöjdlärare på 60%, som kan arbeta tisdag, onsdag och torsdag. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för undervisning i textilslöjd för årskurs tre, fyra och fem. Undervisningen sker i halvklass. Du kommer ingå i arbetslag 4-5, tillsammans med bland annat din kollega som undervisar i trä- och metallslöjd.

Kvalifikationer
Du är behörig att undervisa i slöjd, men utöver det kan du vara nyexaminerad eller ha erfarenhet av undervisning. Ett krav är att du kan samarbeta, samplanera och samverka både i det lilla arbetslaget som i det större sammanhanget. Du är trygg i att skapa och bibehålla goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du möter utifrån deras behov och är en självklar ledare i klassrummet.

Övrigt
Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete. Inom kommunens verksamheter arbetar cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Mattias Gunnander
Telefon 0302-52 10 69
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lerum.se/Skolsidor/Hulans-enhet/Hulan-skla/Hulan/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (8 dagar kvar)