Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till expansiva Hulanskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till expansiva Hulanskolan

Om arbetsplatsen
Vill Du arbeta på en skola där du utmanas? Vill Du arbeta på en skola där du kan utmana? Vill Du arbeta på en skola med skickliga kollegor? Vill Du arbeta på en skola med höga resultat? Är svaret ja, sök till Hulanskolan! Hulanskolan är en toppskola, med fantastiska möjligheter att utvecklas. Här möts du av engagerade kollegor och nyfikna elever, Goda kommunikationer både till Göteborg och Alingsås.

Arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för att planera och genomföra undervisningen på fritidshemmet, tillsammans med dina kollegor. Under skoldagen ingår du i ett arbetslag. Du kommer ha gott om planeringstid tillsammans med dina kollegor.

Kvalifikationer
Du är utbildad fritidspedagog eller lärare i fritidshem, legitimerad. Du har erfarenhet eller är nyutexaminerad. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet där vi värderar ett tydligt och varmt ledarskap högt. Detta märks genom att du kan hålla i och ansvara för en grupp självständigt. Vi vill att du har en positiv grundsyn där du tänker gott om människor i din närhet, och där detta syns och märks i ditt sätt att vara. Du ska vara trygg i dig själv och socialt säker. Du är skicklig i att skapa och bevara goda relationer till din omgivning.

Övrigt
Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete. Inom kommunens verksamheter arbetar cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Mattias Gunnander
Telefon 0302-52 10 69
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.lerum.se/Skolsidor/Hulans-enhet/Hulan-skla/Hulan/
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (3 dagar kvar)