Lärare i engelska, historia, svenska och naturkunskap

Lärare i engelska, historia, svenska och naturkunskap

Om arbetsplatsen
Lerums gymnasium ska vara en av regionens mest attraktiva gymnasieskolor och ett självklart alternativ för ungdomarna i Lerum. Vi söker nu dig som tillsammans med elever, medarbetare och skolledning vill vara med i det arbetet. Med sina ca 1200 elever är Lerums gymnasium en attraktiv och populär skola med en stark värdegrund som fokuserar på trygghet, närvaro och utmaningar. Skolan kännetecknas av bredd och spets. Vi har nio nationella program, gymnasiesärskola och IM, uppdelad i fem skolenheter som var och en leds av en rektor. Skolan har också en administrativ chef och en verksamhetschef för samordning. Lärarna är organiserade i arbetslag runt eleverna på de olika programmen. Gymnasiet ligger i en fantastisk miljö, med ett grönt parkområde, alldeles intill Säveån, bara några minuters promenad från Lerums centrum och tågstation.

Arbetsuppgifter
Vi söker lärare för tre olika tjänster med undervisning i historia, engelska, svenska och naturkunskap. Tjänsterna kommer vara knutna till Ekonomi- och Handelsarbetslaget. Mentorskap ingår i tjänsterna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig och legitimerad för att undervisa på gymnasiet i något av ämnena svenska, engelska, historia och naturkunskap. Det är viktigt att du är en utpräglad lagspelare som tillsammans med dina kollegor arbetar för att eleverna ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du är engagerad, gillar utmaningar och är öppen för att prova nytt. Du ser samarbete med kollegor som en självklar del av läraruppdraget. Ditt mentorskap ska vara relationsinriktat och kännetecknas av stort engagemang. Personlig lämplighet väger tungt.

Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Lars Andersson
Telefon 0736-604820
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2021 (13 dagar kvar)