Lärare i MaNo åk 4-6 till Röselidsskolan

Lärare i MaNo åk 4-6 till Röselidsskolan

Om arbetsplatsen
Röselidsskolan är en nybyggd F-9 skola i Gråbo. Vi är en del av Gråbos nya skolor och har profillokaler för idrott och hälsa, matkultur och språk. Vi är organiserade i fem arbetslag som fysiskt har en egen hemvist. Vi arbetar utifrån entreprenöriellt lärande. Elevens inre drivkraft och motivation är utgångspunkt i våra ämnesövergripande projekt. Vi ingår i ett globalt nätverk för sociala entreprenörer, Ashoka, vilket ger goda möjligheter till internationella kontakter. Vi står mitt i ett spännande utvecklingsarbete och här har du verkligen möjligheten att få vara med och skapa framtidens skola.

Arbetsuppgifter
Undervisa i no-ämnen och teknik i åk 4-6 samt matematik i åk 6. Mentorskap för en grupp elever kan bli aktuellt fr o m läsåret 2020-21

Kvalifikationer
Lärarbehörighet och stor samarbetsvilja.

Övrigt
Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete. Inom kommunens verksamheter arbetar cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Lennart Nilsson
Telefon 0736-845724
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lerum.se/roselid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)