Lärare F-3 alternativt 1-7

Lärare F-3 alternativt 1-7

Om arbetsplatsen
Berghultskolan ligger i det naturskönt belägna Floda med skogen inpå knuten. Du reser till skolan med goda kollektiva pendlingsmöjligheter. Det finns nära förbindelser med Floda station samt hållplats för expressbuss från Göteborg. Vi står inför en spännande framtid. För närvarande går 275 elever på skolan i åk F-5. Under nästa läsår påbörjas nybyggnation och skolan ska växa till att bli en F-9 skola i helt nya lokaler. Berghultskolan är en arbetslagsstyrd skola med fokus på kollegial samverkan där vi lär, inspireras av och utvecklar varandra. Som medarbetare på skolan kommer du till en arbetsplats med engagerade och välutbildade kollegor. Våra riktade fokusområden är att utveckla undervisningen i matematik, att skapa tillgängliga lärmiljöer och ett gott aktivitetsklimat utifrån trygghet och studiero i elevgrupperna. Vi söker dig som med värme och engagemang vill vara med och skapa nya Berghultskolan tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett arbetslag med elever från åk F-2, där du kommer att ha huvudansvar för en av klasserna. I arbetet ingår att ansvara för ämnesundervisning, helheten för dina mentorselever och samverkan med vårdnadshavare. Du kommer att planera din undervisning, utifrån skolans riktade fokusområden, i nära samarbete med övriga medarbetare i arbetslaget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare F-3, alternativt 1-7, med bred behörighet, gärna med fördjupning inom svenska/språkutveckling samt matematik. Du bidrar med kunskap i att driva lärprocesser och utveckling framåt. Du är en engagerad kollega, med relationell ingång, som vill vara med och bidra i vårt systematiska arbete i att utveckla Berghultskolan och elevernas lärande. Du tar egna initiativ och har ett tydligt ledarskap i din roll som lärare. Du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till både elever, kollegor och vårdnadshavare.

Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Anneli Persson
Telefon 0725-200 308
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)