Lärare åk 4-6 Ljungviksskolan

Lärare åk 4-6 Ljungviksskolan

Om arbetsplatsen
Ljungviksskolan är en F-9 skola med ca 500 elever. Vi är organiserade i fem arbetslag där det går ca 100 elever i varje lag. Våra tre prioriterade mål är entreprenöriellt lärande, digitalisering och specialpedagogik. Miljö, klimat och hållbarhet var i fokus när Ljungviksskolan byggdes. Genom att välja miljömärkt byggmaterial minimeras gifter och kemikalier i miljön. Hållbarhet, lärande och trygghet är ett vägledande ord för alla skolor i Gråbo.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som är utbildad åk 6-9 lärare med engelska samt annat ämne. Du kommer att arbeta i ett åk 6-7 arbetslag. I arbetslaget är du som processledare ansvarig för en grupp på 15-20 elever och genom det har du ett särskilt ansvar för deras lärande, utveckling och kontakt med vårdnadshavare. Du ansvarar för undervisningen i grupper utifrån ett eller flera av de ämnena du är behörig i. Du ingår även i någon av skolans ämnesgrupper, där ni ämneslärare tillsammans driver ett övergripande arbete för likvärdighet och ökad måluppfyllelse. Du är en viktig del i ditt arbetslag där ni tillsammans ansvarar för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla verksamheten för lagets alla 100 eleverna. Ni tar tillvara på varandras kompetenser där ni både stöttar, utmanar och inspirerar varandra. Du kommer tillsammans med arbetslaget utveckla och driva arbetet mot våra mål och gällande styrdokument samt aktuell forskning med utgångspunkt i skolans systematiska kvalitetsarbete. Samplanering och kollegialt lärande är viktiga grundpelare i vårt arbete och alla lärare arbetar på 40 timmars tjänst.

Kvalifikationer
Du är en erfaren och behörig utbildad grundskollärare mot äldre åldrar. Du har ett lågaffektivt förhållningssätt och gärna erfarenhet av att arbeta och stötta elever med funktionsskillnader inom NPF. Du är van att arbeta nära elevhälsan. Du som vill samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor kommer att trivas hos oss. Du ser det som utmanande och roligt att arbeta i arbetslag för att nå alla våra elever. Du blir delaktig i en grupp som arbetar tillsammans för att skapa en positiv lärmiljö. Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete. Inom kommunens verksamheter arbetar drygt 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 40 000 invånare. Kommunens eftersträvar att medarbetare ska en an arbetsmiljö främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård, personalstöd och semesterväxling. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan! Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Bente Törnqvist
Telefon 0302-52 17 51
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lerum.se/Skolsidor/Ljungviks-enhet/ljungviksskolan/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)