Kockar, tim-/visstidsanställning

Kockar, tim-/visstidsanställning

Om arbetsplatsen
Inom Måltidsservice lagar vi dagligen mat till gäster inom förskola, skola och äldreomsorg. Måltidsservice jobbar aktivt med kommunens vision genom att vi har ett fokus på ekologiska inköp, minskat matsvinn, klimatsmarta måltider och matlagning från grunden. Behovet av timanställda kockar är störst inför terminsstart (v.33) men möjlighet finns att komma in på arbetspass redan nu.
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som letar efter ett omväxlande och roligt arbete där du har möjlighet att sprida matglädje bland våra matgäster mellan 1 och 100 år.

Som kock ansvarar du för förberedelse, tillagning och servering av rätter med hög kvalitet. Disk och städ ingår också i uppdraget. Du kan komma att jobba både inom skola, förskola och äldreomsorg. Ibland ensam och ibland i team. Du ansvarar även för en god service och bemötande gentemot våra matgäster och kunder.

Vi erbjuder dig ett utvecklande uppdrag där din erfarenhet och passion för måltiden bidrar till en bättre vardag för våra gäster! Du kommer ha möjlighet att testa många olika arbetsplatser och som vikarie möjlighet att söka interna fasta tjänster samt längre vikariat.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har vana att arbeta självständigt inom restaurang eller storkök, har lätt för att lära, är flexibel, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

Vi ser att du har utbildning från hotell- och restaurang, varm- och kallkök, eller erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök under minst 3 år. Som kock ska du självständigt kunna utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök, laga specialkost och utföra egenkontroll.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Då arbetet även kräver dokumentation behöver du ha goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt.

Erfarenhet krävs. Rekryteringen kommer att ske löpande.


Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Camilla Flink
Telefon 0701801789
Område Lerum
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (21 dagar kvar)