Jobba som nattsjuksköterska i Lerums kommun

Jobba som nattsjuksköterska i Lerums kommun

Om arbetsplatsen
Enheten för sjuksköterskor består av cirka 60 tillsvidareanställda sjuksköterskor plus vikarier och timanställda. Enheten leds av två enhetschefer. Våra kunder är patienter, anhöriga och samverkanspartners internt och externt. Vi jobbar mot särskilt och ordinärt boende. Vi jobbar enligt en modell som innebär att vi chefer är närvarande och går bredvid och ger feedback i vardagen. Vi har ett coachande arbetssätt och vår vision är ett medarbetardrivet arbetssätt där utveckling av dig i din yrkesroll är centralt. Vi har kvalitetsutvecklingsgrupper som utvecklar vår kompetens och kunskap inom områden som palliativ vård, läkemedelshantering med mera. Vi vill leda en verksamhet som bygger på kunskap, kompetens, utmaningar, arbetsglädje och tillit där vi överträffar våra kunders förväntningar. Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens ca 40 000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. Välkommen till Lerums kommun, vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar! För mer information läs mer på www.lerum.se Lerums kommun anser att hälsa, personlig utveckling och arbetsglädje är av stor betydelse för individens eget välbefinnande och därmed också för verksamhetens kvalitet. I Lerums kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Om årsarbetstid och möjlighet till distansarbete finns på den aktuella enheten kan det anges här. Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras.

Arbetsuppgifter
I rollen som sjuksköterska under natten arbetar du tätt tillsammans med en kollega för ett kollegialt stöd. Ni ansvarar för att göra akuta och bokade besök hos patienter i ordinärt boende och på särskilt boende i hela Lerums kommun. Våra sjuksköterskor som arbetar natt har ett heltidsmått på 33, 33 timmar i genomsnitt under begränsningsperioden. Som sjuksköterska på natten bör du också kunna arbeta självständigt, göra bedömningar och fatta beslut när läkare ska kontaktas. Det är också viktigt att du innehar förmåga att vara lyhörd för patienten och hens anhörig. Arbetet innebär samverkan internt inom kommunen och externt med andra vårdgivare.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad sjuksköterska, meriterande är vidareutbildning distriktssjuksköterska eller vård av äldre. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll, har en empatisk förmåga, lätt att kommunicera och samarbeta samt är noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Körkort är ett krav

Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Marie Lundell
Telefon 0302-522342
Område Lerum
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)