Idrottslärare (och kanske med erfarenhet av SVA) sökes till Ljungviksskolan!

Idrottslärare (och kanske med erfarenhet av SVA) sökes till Ljungviksskolan!

Om arbetsplatsen
Vi erbjuder dig som idrottslärare en möjlighet att komma till oss på Ljungviksskolan! Blir du en av oss kommer du få härliga arbetskollegor, nybyggd idrottshall (läsårsstart 2021) och stor möjlighet att påverka ditt arbete. Det är nära till naturen med skog, sjö och lite lantbruksdoft ibland. Vi har även gångavstånd till bland annat konstgräsplan. Din främsta kollega är en annan idrottslärare med mycket idéer kring hur man får eleverna att lyckas. Det är nära till skratt och mycket humor. Kommer du vara med och bidra till att våra elever lyckas? Det hoppas vi! Tveka inte att höra av dig och prata med oss för att höra mer. Det är alltid lättare att prata. Allmänt om oss: Ljungviksskolan är en F-9 skola som ligger i Gråbo och är byggd 2012. Vi söker en utbildad lärare i idrott och hälsa. Vi ser gärna att du även har andra behörigheter men lägger lite extra önskan om SVA. Idrottsuppdraget kommer i första hand gälla 4-9 men detaljplanering görs ihop med befintlig idrottslärare. Du kommer tillsammans med arbetslaget utveckla och driva arbetet mot våra mål och gällande styrdokument samt aktuell forskning. Samplanering och kollegialt lärande är viktiga grundpelare för att driva vår skola tillsammans därav har alla lärare årsarbetstidsavtal. Det innebär 40 timmar per vecka och det finns en god anledning till att vi valt att arbeta med detta i Gråbo vilket vi gärna berättar mer om. Vi har ett gott arbetsklimat med bra sammanhållning i kollegiet. Ett stöttande och hjälpande klimat där man är mån om varandra. Det är en hög grad av trivsel på skolan både hos elever och personal.

Arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla verksamheten. Här pågår även ett arbete med utvecklingen av stödverksamheten för eleverna. Du kommer ha ditt närmsta samarbete med en annan idrottslärare. Utifrån din behörighet och kompetens kommer du även arbeta ihop med fler pedagoger på skolan. Ni tar tillvara på varandras kompetenser där ni både stöttar, utmanar och inspirerar varandra utifrån forskning och beprövad erfarenhet.

Kvalifikationer
Du är en erfaren och behörig lärare och ser det som utmanande och roligt att arbeta i arbetslag för att nå alla våra elever. Du har digital kompetens då vi använder oss av det digitala som en självklarhet med eleverna. Vi söker i första hand dig som har behörighet i idrott och ser med fördel att du även har behörighet i eller erfarenhet av SVA. Har du andra ämneskombinationer är även det meriterande. Du är van att arbeta i nära samarbete med elevhälsan. Du har ett lågaffektivt förhållningssätt och gärna erfarenhet av att arbeta och stötta elever med funktionsvariationer inom NPF. Du har inställningen att vi är en skola där vi alla gemensamt tar ansvar för alla elever. Urval sker löpande så tjänsten kan tillsättas under rekryteringsperioden. Vänta inte för länge med att söka. Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Höög
Telefon 0302-52 17 33
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (22 dagar kvar)