Grundskollärare till Stenkulan

Grundskollärare till Stenkulan

Om arbetsplatsen
Stenkulan är en F-9 skola som ligger mitt i Lerums kommuns hälsostråk. Skolan erbjuder en forskningsbaserad utbildning i framkant och en profilverksamhet i samarbete med närliggande föreningar. Arbetslagskulturen och samarbetsandan är stark och det kollegiala lärandet är i fokus. Vi tillämpar arbetstidsavtalet 40+5 för att ge utrymme åt det kollegiala lärandet och samarbete i arbetslag. Skolan ligger i Stenkulans samverkanshus med ändamålsenliga, välfungerande lokaler och skolgårdar. Tillgången till friluftsområden, idrottsanläggningar och kommunikationer till Alingsås och Göteborg är mycket goda.

Arbetsuppgifter
Du ingår i ett arbetslag och tillsammans med dina kollegor driver du undervisningen så att den utgår ifrån vetenskaplig grund och elevernas behov i syfte att alla elever utvecklas så långt som möjligt i sitt lärande. Du är tillsammans med ditt arbetslag ansvarig för att bedriva kollegialt lärande kring för att utveckla verksamheten utifrån det systematiska kvalitetsarbetet. Du deltar i arbetet med att utveckla arbetssätt som gör eleverna motiverade och drivande i sitt lärande.

Kvalifikationer
Du är legitimerad och behörig att undervisa i årskurs 4-6. Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens ca 40 000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 3000 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. För mer information besök gärna www.lerum.se För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan! Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Anna Branden
Telefon 0302-52 17 02
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lerum.se/stenkulan
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (5 dagar kvar)