Förskollärare till Timmeråsens förskola i Lerum

Förskollärare till Timmeråsens förskola i Lerum

Om arbetsplatsen
Almekärrs förskolor består av 16 avdelningar fördelade på fem hus. Sedan 2002 arbetar vi Reggio Emilia inspirerat och målmedvetet med att kompetensutveckla oss och utveckla organisationen för att nå bättre resultat. Vi har gemensam kompetensutveckling, studiedagar och lärgrupper, där vi bl.a. har dialoger och reflektioner kring pedagogernas förhållningssätt, barns lärande samt miljön och materialets betydelse. För att arbeta systematiskt med kvalitetsarbetet använder vi oss av pedagogisk dokumentation för att arbeta mot läroplanens mål och intentioner.

Arbetsuppgifter
Vill du arbeta i en Reggio Emilia inspirerad förskola? Vill du arbeta i en utvecklande, kreativ och spännande organisation där du kan forma dina idéer i en nyskapande förskola? Då har vi jobbet för dig! Vi erbjuder: - Rik kompetensutveckling, spännande arbete och god kamratskap - Möjlighet att vara med i vårt långsiktiga visionsarbete - Vacker natur och miljö - Bra kommunikationer endast en kvart från Göteborg

Kvalifikationer
Vi söker nu en legitimerad förskollärare till Timmeråsens förskola med start senast 10 augusti 2020. Du bör ha ett nyfiket och reflekterande förhållningssätt samt förmåga att möta varje barn utifrån sina förutsättningar. Fånga barnens nyfikenhet och lust att lära genom att göra miljön spännande och utmanande. Genom dokumentation, reflektion och analys utveckla dig och förskolans verksamhet. Vi vill att Du vågar pröva nya arbetssätt, vara pedagogiskt drivande, lösningsinriktad och sätta barnens behov och möjligheter i centrum. Du ska kunna skapa goda relationer med vårdnadshavarna och i arbetslaget bör du vara en person som skapar och bidrar till goda relationer samt ett positivt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete. Inom kommunens verksamheter arbetar cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (26 dagar kvar)