Förskollärare och barnskötare till våra förskolor på Hulans enhet

Förskollärare och barnskötare till våra förskolor på Hulans enhet

Om arbetsplatsen
I januari 2020 stod den nybyggda förskolan i Öxeryd klar. Den tillsammans med våra tre andra förskolor, Hulans förskola, Hulantäppans förskola och Bråtastugans förskola utgör idag Hulans enhet. Vi söker nu fyra medarbetare för vikariat med start våren 2021. Du har fantastiska möjligheter att utvecklas tillsammans med engagerade och skickliga kollegor. Arbetsglädje är viktigt för oss där du som medarbetare har möjlighet att påverka. Vi månar om att du mår bra och som anställd får du friskvårdsbidrag. I ditt jobb ingår också pedagogisk lunch. Lerum ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Det är nära till kommunikationer som pendeltåg och buss.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill utvecklas i ditt arbete tillsammans med våra barn och dina kollegor. Du har ett tydligt barnaktivt arbetssätt och är kunskapsinriktad. Du ska tillsammans med dina kollegor ha ett tydligt fokus på barns lärande och deras lärprocesser. Du är engagerad och använder alla situationer för lärande och har förmågan att skapa tillitsfulla relationer med barnen. För att kunna utveckla undervisningen och tillgodose barnens behov behöver du reflektera kontinuerligt och systematiskt över ditt pedagogiska uppdrag. Vi ingår i ett nätverksprojekt rörande pedagogisk dokumentation under ledning av Gunilla Dahlberg, professor emerita. Urvalsarbetet kommer ske löpande under ansökningstiden. Den här annonsen avser både tillsvidareanställning och visstidsanställning.

Kvalifikationer
Som förskollärare är du utbildad och legitimation är ett krav, erhållen eller ansökt sådan. Ansöker du som barnskötare ska du ha en barnskötarutbildning.

Övrigt
Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete. Inom kommunens verksamheter arbetar cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Heléne Raa
Telefon 0706-05 71 38
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (13 dagar kvar)