Elevassistent till Hulanskolan

Elevassistent till Hulanskolan

Om arbetsplatsen
Hulanskolan ligger i södra Lerum nära till kommunikationer med både Göteborg och Alingsås. Skolan har ca 270 elever i åk f-5. Hulanskolan ligger i ett område med stort föräldraengagemang och vi har ett bra samarbete med vårdnadshavare och elever. Alla elever är allas ansvar och alla elever ska få det de behöver för att lära och utvecklas. Skolan arbetar med goda kunskaper i en trygg miljö. Tillsammans lyfter vi fram allas unika förmågor genom att verka för att det finns utrymme för Inspiration, Lust, Gemenskap, Engagemang och Nyfikenhet. All pedagogisk personal är organiserade i arbetslag och betoningen ligger på samverkan och samarbete.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som elevassistent i årskurs 5. Dina främsta uppgifter kommer att vara att skapa en helhet kring gruppen under skoltid i samverkan med kollegor. Du skall se elevernas styrkor och vilja hjälpa dessa att utvecklas och nå så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Ditt arbete är varierat och genom ditt engagemang kommer du att leda och stimulera gruppen till både kunskapsutveckling och social utveckling. Ditt ledarskap kännetecknas av lyhördhet för gruppens behov, intresse och utveckling.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har utbildning som vi anser är adekvat för uppdraget. Du är tydlig, trygg och stabil i din yrkesroll och du tar ansvar för och har en god förmåga att skapa bra relationer med elever och kollegor samt vårdnadshavare. Du har en positiv elevsyn och har kunskap och erfarenhet av att ha arbetat med elever, samt har ett stort intresse av för elevers möjlighet att utvecklas så långt som möjligt med rätt stöttning. Du har ett lågaffektivt och självreflekterande förhållningssätt och har en positiv inställning och kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

Övrigt
Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Mattias Gunnander
Telefon 0302-52 10 69
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.lerum.se/Utbildning-och-barnomsorg/Grundskola-i-lerums-kommun/Grundskolor/hulanskolan/
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (12 dagar kvar)