Daglig verksamhet söker timvikarier

Daglig verksamhet söker timvikarier

Om arbetsplatsen
Lerums kommun bedriver Dagligverksamhet i Lerum och i Stenkullen. Verksamheten är uppdelad på tre enheter varav två är i Lerum och en i Stenkullen. Det arbetar 32 st personal i de tre verksamheterna som i sin tur är uppdelade i mindre enheter på respektive plats.

Arbetsuppgifter
Är du en person som har erfarenhet av olika funktionsvariationer och är flexibel, trygg och med en god samarbetsförmåga som tycker om nya utmaningar? Du har kunskaper att arbeta med personer som har olika funktionsvariationer med erfarenhet av liknande arbete. Vi söker dig som uppskattar omväxlingen mellan självständigt arbete och samarbete. Du leder arbetet där deltagarna skall känna att de styr sin egen utveckling, förmågor och skapa förutsättningar för självbestämmande och integritet. Målet är en aktiv och meningsfull sysselsättning där man kan utvecklas socialt och finna ett sammanhang där man vill ingå.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska, fritidspedagog, stödpedagog, stödassistent eller det som prövas likvärdigt. B-körkort samt datorkunskap. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Övrigt
Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete. Inom kommunens verksamheter arbetar cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare. Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling. Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Rickard Frisenbrink
Telefon 0302-521949
Område Lerum
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (1 dag kvar)