Dagbarnvårdare till Gråbo

Dagbarnvårdare till Gråbo

Om arbetsplatsen
Vi är 8 dagbarnvårdare som arbetar i Lerums kommun, vi finns i Floda, Sjövik och Gråbo.
Vi arbetar i våra egna hem men träffas 2 dagar/vecka ihop i våra respektive områden. Ena dagen är vi i en gemensamhetslokal och den andra dagen är vi i skogen eller på lekplatserna.
Vi träffas allihop 1-2 gånger/månad för fortbildning och apt.
Eftersom vi har många barn som önskar plats så söker vi en ny kollega till våra dagbarnvårdare i Gråbo!

Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Att arbeta i familjedaghem innebär att du som dagbarnvårdare kommer att ta emot barn i ditt eget hem. Du kommer att planera och genomföra omsorgen på ett sådant sätt att barnens behov tillgodoses. Vi förväntar oss att du är professionell, alltid har barnets bästa för ögonen, har god samarbetsförmåga gentemot barnen, vårdnadshavarna och dina kollegor samt att du strävar efter att barnen ska få roliga och lärorika dagar.

Du kommer dels att arbeta i ditt hem med din barngrupp, men du kommer även att ingå i ett arbetslag och kunna träffas regelbundet i en gemensam grupplokal tillsammans med barnen. Familjedaghem tillhandlahålls för barn i åldrarna 1-5 år.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är entusiastisk, positiv, engagerad och flexibel. Som dagbarnvårdare behöver du vara lösningsorienterad, du behöver vilja öppna ditt hem och du behöver vilja arbeta tillsammans med andra - både barn, vårdnadshavare och kollegor. Du behöver arbeta strukturerat och utifrån tydliga rutiner och i dessa ingår bland annat att laga mat och bedriva pedagogisk omsorg både inne och ute. För att vara aktuell för denna tjänsten så måste du vara bosatt i Gråbo.
Tjänsten tillsätt om erforderliga beslut fattas, möjlighet till förlängning

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Therese Norrman
Telefon 072-242 35 06
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (13 dagar kvar)