Lärare i musik sökes till Berghultskolan i Floda och Hulanskolan i Lerum

Lärare i musik sökes till Berghultskolan i Floda och Hulanskolan i Lerum

Om arbetsplatsen
Berghultskolan i Floda och Hulanskolan i Lerum söker en musiklärare på 80 % fördelat med 40% på var skola. Båda skolorna är just nu F-5 skolor och ligger mycket nära E20 men är även lättillgängliga via lokaltrafiken.

Berghultskolan kommer att påbörja en byggprocess under våren 2021 vilket kan innebära att tjänsten inför HT 2021 kan komma att utökas från 80 % till 100%. Tjänsten kommer under läsåret att vara förlagd till 4 dagar där du är heldagar på skolorna, två på Hulanskolan och två på Berghultskolan.

Verksamheterna i Lerums kommun bygger på ett entreprenöriellt förhållningssätt som innebär att vi på ett modernt och utvecklande sätt arbetar med lusten att lära, där delaktighet och självkännedom är viktiga delar i elevens utveckling. Vi arbetar med formativ bedömning och har stort fokus på begreppsliga förmågor
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med elever från årskurs 3-5 där du kommer att ansvara som ämnesspecialist för ämnet musik. De praktiskt-estetiska ämnena är väldigt viktiga för många av våra elever och du ansvarar för att utveckla såväl deras kreativa sidor som att ge samtliga elever möjlighet att utveckla sin fulla potential mot läroplanens målsättningar.
Du kommer att arbeta på två skolor med skickliga och kompetenta lärarkollegor runt dig.


Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation med behörighet för musik gärna upp till årskurs 9. Det är ytterligare ett plus om du även har fler ämnen i din behörighetsförteckning.

Personliga egenskaper som behövs i tjänsten är att du är kreativ och brinner för att utveckla elevernas kompetenser och vilja till ämnet musik. Du har lätt för att skapa och bevara goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.

Du är mycket trygg i Lgr 11 och kan lyfta blicken och arbeta formativt med eleverna. Du har goda färdigheter inom IKT.


Övrigt
Anställningen kommer att påbörjas omedelbart och ske löpande under perioden som annonsen ligger ute. Vänta inte med att skicka in din ansökan!

Kommunens vision lyfter fram ledorden hållbarhet, kreativitet och inflytande vilket genomsyrar vårt arbete. Vi är cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 42 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Vi vill främja en god arbetsmiljö där det går att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan via den här länken, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi undanber oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Jan Behrens
Telefon 0702-70 67 41
Område Lerum
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 juni 2020 (1 dag kvar)